Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,017
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

karakoosh' Alıntı:
birebir galloper icin yok ama ikimizde izmirdeyiz butun snorkelleri deneme fırsatımız olur musait bir zamanda gelirsiniz hem cayımızı icer hem deneriz , tanısma firsatımız olur.

Tamam Önder bey çok tşkler, önümüzdeki hafta içi büyük ihtimalle nasipse 1998 model dizel Galloper alınacak, ilk iş sizinle irtibata geçeceğim. Dodik ve yükseltme de düşünüyorum ama pek bulunmuyor sanırım.Saygılar

Etiketler

2006 Ford Ranger (eski kasa) için uygun snorkel varsa eğer listenize benide yazarsanız çok sevinirim... Saygılar..

kht58' Alıntı:
2006 Ford Ranger (eski kasa) için uygun snorkel varsa eğer listenize benide yazarsanız çok sevinirim... Saygılar..

Korkut bende hılux 106 için beklemedeyim. Büyük ihtimalle benim araca uyan snorkel, senin araca da uyacaktır. Şafak sayıyoruz...

Amca haberini bekliyorum sabırsızlıkla o halde

fiyat 120 idi 130 olmuş bişeymi kaçırdık ...

fiyat zaten 130$ idi .zam yok fix fiyat ) pazarcılar gibi bağıra bağıra satacaz herhalde.gerci burdan baska yerede duyurmadım ürünler gelmeden , hele bir gelsin hayırlısıyla.

ranger icin gelince deneme fırsatımız olur diye tahmin ediyorum.

müjde . bir aksilik olmazsa gemi 14 nisanda izmir limandaymış. yani şafak harbi harbi 13 oldu.

konunun tamamını okumadım Ama defender için bende istiyorum listeye adımı yazıverin bedelini hemen havale yapabilirim
selamlar

kokteknik' Alıntı:
konunun tamamını okumadım Ama defender için bende istiyorum listeye adımı yazıverin bedelini hemen havale yapabilirim
selamlar

Bülent bey merhaba , şimdilik havale yapmanıza gerek yok , ürünler sağ salim bir gümrükten cıksın size ulaşacağım.

karakoosh' Alıntı:
Bülent bey merhaba , şimdilik havale yapmanıza gerek yok , ürünler sağ salim bir gümrükten cıksın size ulaşacağım.
çok teşekkür ettim
merakla bekliyorum sayenizde son eksiğim tamamlanacak

ve son hafta geldi cattı . davul zurna ekibi tutacam neredeyse.

Davul zurna da SİVAS tan olsun

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/IwkOWs0CUI0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

malzemeden önce geldi,Davul zurna.vallahi anın da gelmiş.Sivas işi bir halay ,fena da olmuyor.bu kadar zırzop müzik içinde dolaşıken,davul zurna iyi oldu.paylaşım için teşekürler.

freegraf' Alıntı:
malzemeden önce geldi,Davul zurna.vallahi anın da gelmiş.Sivas işi bir halay ,fena da olmuyor.bu kadar zırzop müzik içinde dolaşırken,davul zurna iyi oldu.paylaşım için teşekürler.

Beğenmenize sevindim, önder beyin yaptıklarına karşı bizimde çorbada tuzumuz olsun,bir faydamız olsun istedim.