Tüm Araçlar için Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 642
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,623

Etiketler

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel

mertbirincioglu' Alıntı:
erol merhaba,
şnorkeldeki yazı 10 numara olmuş nasıl yaptın uzaktan orjinal gibi duruyor.nasıl boyadın tüyo versene biraz

Abi lastik yazılarını boyamak için kalemler var beyaz ve bu renkte onlardan alıp kolayca boyayabilirsin

merhaba,şnorkel dün elime geçti,tek kelimeyle mükemmel diyebilirim.gelir gelmez montajını yaptım üstüne çok şık durdu teşekkür ederim ilgine ve alakana dostum.en kısa sürede resimlerini paylaşıcam sizlerle.aracımı satmayı düşünüyordum nerdeyse vazgecicem sanırtım bu gidişle

Önder Bey selamlar;
aracımız 94 defender v8, td5 şnorkeli uydurmayı düşünüyoruz. Daha önce bir firmadan getirttiğimiz safari tipi şnorkelde çıkan bir problemden ötürü ürünü iade ettik. Sorun rengiyle ilgiliydi, şöyle ki; şnorkelin gövdesi parlak siyah kafa kısmı mat ve koyu gri çıktı ve firma ürünlerin genelinin böyle olduğunu söyledi. Öncelikle bilgilenmek açısından bu konuda elinizdeki SLRDE5A SS575HF kodlu üründe böyle bi problem varmı öğrenebilirmiyim? tercihim öncelikle ürünün mat siyah olması eğer yoksa komple siyah olsun yeterli
Çabalarınız ve ilginiz için teşekkürler...

Önder bey merhabalar 2005 L 200 magnum için şnorkel varmı yoksa temin etme imkanınız varmı saygılar.

merhabalar , bizim snorkeller siyah ama genede bir daha detaylı bakarım .kafası falan aynı malzemeden ve aynı renk kendi aracıma taktım dediğiniz gibi bir fark olsa gözüme çarpardı herhalde.

TUĞRUL' Alıntı:
Önder bey merhabalar 2005 L 200 magnum için şnorkel varmı yoksa temin etme imkanınız varmı saygılar.

merhabalar l200 magnum için snorkel yok bir arkadaşımızda istemişti üreticisininde üretim bandında yok , bunları birbirine uydurmakta çok zor ,

önder bey, özelden de mesaj yazmıştım dönmediniz? defender için?

henüz aracımın resimlerini çekip koyamadım ama alıcak olan arkadaşlara tavsiye ederim çok kaliteli ürün kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.

Grand cherokee zj için şnorkeli direkt kapalı hava filtresine bağlayıp hava filtre kazanını iptal ettim...

...............

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]