Türk Müziği Korosu Konseri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,978

drares

Haşmet Kalkancı
Yer
Aydın
Arkadaşlar 11 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Aydın Şükran Güngör Sahnesinde hastanemizce düzenlenen ve benim de solist olarak katılacağım koromuzun konseri var. Müziğe merakı olan gelebilirim diyen tüm dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Gelemeyenlerinse gönlünün bizimle olacağını zaten biliyorum...

Etiketler
Ynt: Türk Müziği Korosu Konseri

Gizli cevher diyeceğim, olmayacak. Herkesin bir çok konuda ayrı ayrı cevherler olduğunu artık biliyoruz. En güzeli de herkesin birer ikişer marifeti olmayıp her birini zamanla açığa çıkarması... :smiley: Birazcık daha yakın olsaydı da gelebilseydik keşke. Başarılar diliyorum...

Dalya ile birlikte bakalım daha hangi özellikler ortaya çıkacak?.. :smiley: Başarılı bir konser dileğimle, kutlarım şimdiden.

Cavid Sezen

yaybek' Alıntı:
Hani diyorum olurda birgün bir araya gelirsek ateş başında Haşmet beyin şarkı ve türkülerinden dinleyeceğiz galiba ;) ;D
Yusuf siz yeter ki dinleyeceğim deyin, ben üstüne para verip susturuncaya kadar söylerim ;D ;D ;D

gezmen' Alıntı:
Dalya ile birlikte bakalım daha hangi özellikler ortaya çıkacak?.. :smiley: Başarılı bir konser dileğimle, kutlarım şimdiden.

Cavid Sezen
Cavid hocam bundan bir sene kadar önce bir topik açmıştım "karavancıların hobileri" adında kendi hobilerimin bir çoğunu hoşlanma boyutundan öteye götüremediğimi fark ettim. Hastanedeki koro çalışmasının fikrini de ben ortaya atmıştım, meğer baya meraklısı varmış :D
Artık paylaşabileceğim gerçek bir hobim var... ;)

Konserde başarılar...
Umarım bir gün sizi dinleme şansımız olur...

Arkadaşlar dün akşam konserimizi gerçekleştirdik, çok eğlendiğimizi ve bizi izleyenlerin çok beğendiğini söyleyebilirim. Tahminizi aşan sayıda seyirciye 600 kişilik konser salonu ne yazık ki yetmedi, bir çok kişi kapıdan dönmek zorunda kaldı. Tüm bunların tamamı bana hayranları kurduğu fun club nedeniyle gerçekleşti ;D ;D ;D ( İçinizden geçenleri anlıyorum, şimdi hepiniz adam bir şarkı söyledi kendini michael jackson sanıyor diyorsunuz)
Neyse abartmayı abartmadan bir iki foto paylaşmak istiyorum...

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_3591.jpg

IMG_3564.jpg

Belki bir gün, belki bir gece, belki bir ateş başında ve dahi "akıl suyu" alınırken doktor dinlene...
Kutlarım...

Cavid Sezen

Bır gun bır yerlerde Hasmet bey den cok sevdıgım turk sanat muzıgı dınleyebılmeyı umıt edıyorum.
Laf aramızda , buyuk oglum (Orbay) ıyı bır klavye ustasıdır . zaman zaman bız de kendımızce meşk ederız.

Belki bir gün, belki bir gece, belki bir ateş başında ve dahi "akıl suyu" alınırken doktor dinlene...
Kutlarım...

Cavid Sezen

Aynen katılıyorum ve de ümit ediyorum.

Cavid bey, Mehmet bey, Sami bey ne diyebilirim ki? hepiniz de haklısınız bir kamp akşamında, ateş başında, akıl suyu eşliğinde...
Neden olmasın? gönüller bir olduktan sonra...
Teşekkür ederim...

Haşmet bey sizi bir kez daha tebrik ediyorum şahsınızda .Öncelikle hobileri ve hayalleri olan bir insansınız ve de çok içtenlikle paylaşmayı seviyorsunuz.Konserinizde bulunmayı arzu ederdim ama malum ayrı şehir ve herdaim imkanlar meselesi.Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşmanız benide sevindirecektir.Konseriniz olumlu geçmiştir.Nice lerine diyerek.SEVGİ ve SAYGILAR

Haşmet Bey,
Böyle şeyler gerçekten insanı çok eğlendiriyor. Sizin hastane koronuz gördüğüm kadarıyla amatör bir hobi olmanın ötesine geçmiş.
Kamplı gecelerde ateşbaşında birlikte söylene...
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR