Türk Müziği Korosu Konseri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,979
Ynt: Türk Müziği Korosu Konseri

metin0035' Alıntı:
Haşmet bey sizi bir kez daha tebrik ediyorum şahsınızda .Öncelikle hobileri ve hayalleri olan bir insansınız ve de çok içtenlikle paylaşmayı seviyorsunuz.Konserinizde bulunmayı arzu ederdim ama malum ayrı şehir ve herdaim imkanlar meselesi.Hedeflerinize ve hayallerinize ulaşmanız benide sevindirecektir.Konseriniz olumlu geçmiştir.Nice lerine diyerek.SEVGİ ve SAYGILAR
Metin bey, teşekkür ederim. Her zaman istekleri yerine getirmek ne yazık ki mümkün değil, hepimiz hedeflerimize ulaşma hayalini taşıyoruz...

Etiketler

yugun' Alıntı:
Haşmet Bey,
Böyle şeyler gerçekten insanı çok eğlendiriyor. Sizin hastane koronuz gördüğüm kadarıyla amatör bir hobi olmanın ötesine geçmiş.
Kamplı gecelerde ateşbaşında birlikte söylene...
Selamlar,
Yücel bey biz amatörüz ama bizi çalıştıran koro şefimiz bir profesyonel. Çalıştırırken etrafa öyle bir pozitif enerji veriyor ki ölüye bile şarkı söyletir :D :D :D
Repertuara gelince bizde şarkı türkü çooook, yeter ki fırsat bulalım! beş lira verip başlatıp, on lira verip susturulamayanlardanız... ;D ;D ;D

Haşmet bey,ne yazıkki bu içeriği daha yeni görüyorum.Bilseydim sizi dinlemeye gelirdim.
Sizi tebrik ediyor ve kutluyorum.Müzik ile bu derecede ilgili olmanıza çok sevindim.Saygılarımla..

Şeref

drares' Alıntı:
Repertuara gelince bizde şarkı türkü çooook, yeter ki fırsat bulalım! beş lira verip başlatıp, on lira verip susturulamayanlardanız... ;D ;D ;D

Güzeeel!.... :D

Cavid Sezen

mseref' Alıntı:
Haşmet bey,ne yazıkki bu içeriği daha yeni görüyorum.Bilseydim sizi dinlemeye gelirdim.
Sizi tebrik ediyor ve kutluyorum.Müzik ile bu derecede ilgili olmanıza çok sevindim.Saygılarımla..

Şeref
Şeref bey sağlık olsu bu gidişle katıldığımız ilk kampta kulaklarınızın tozunu alacağız zaten, umarım bir gün bunu gerçekleştiririz...

İnşallah diyorum Haşmet bey,zira bu aralar yapılan geziler bizleri bayağı fişekliyor.Kamplı bir toplantı umarım yakınlarda gerşekleşir ve güzel bir kamp yaparak sizi dinlemek kısmet olur. Saygılarımla..

Şeref

Evet arkadaşlar ilk konserimizin beklenenin üstünde beğeni almasından cesaretlenip devam etmeye karar verdik. 14 Mayıs Cuma akşamı Adnan Menderes Üni. konferans salonunda saat 20,30'da ikinci konserimize çıkıyoruz. Yine Türk halk müziği ve Türk sanat müziği eserlerinden oluşan bir repertuarımız var. Hepiniz davetlimizsiniz...

Haşmet bey siz söylüyorsunuz bizde inanıyoruz ;D hani diyorum kayıt alıp bir parçayı burada ekleyerek paylaşırsanız bizde puanlama yapabiliriz ;D

İşin espirisi,bulunduğunuz mekana gelip dinleme olanağımız şimdilik olmadığı için bir parçayı buradan dinleme şansımız olursa iyi olur.

yaybek' Alıntı:
Haşmet bey siz söylüyorsunuz bizde inanıyoruz ;D hani diyorum kayıt alıp bir parçayı burada ekleyerek paylaşırsanız bizde puanlama yapabiliriz ;D

İşin espirisi,bulunduğunuz mekana gelip dinleme olanağımız şimdilik olmadığı için bir parçayı buradan dinleme şansımız olursa iyi olur.
Yusuf bu sefer inanacağın bir haberim var, 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanımız Aydın'a geliyor (ADÜ tıp fak. hastanesinin açılışını yapmak için) ve büyük ihtimal bizim konserimize de seyirci olarak katılacakmış, ben video koyamasam da ana haber bültenlerinden izlersiniz artık ;D ;D ;D

Aydın polisevinde dün meydana gelen ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlama nedeniyle yarın akşam gerçekleştirmeyi planladığımız konserimizi ilerki bir tarihe erteledik. Olayda hayatını kaybeden polis memurlarına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de baş sağlılğı dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR