Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,451
Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

zevkler ve renklere diyecegim yok ama bi cj8 dışdan bakışda çok dengesiz duruyo bu makine ama çok emek verilmiş belli
lastikler kaç bilmem ama oyuncak gibi kalmış makinenin altında
satış amacı ile verilmiş bi ilan oldugunu sanmıyorum şahsen :smiley: genede alanada satanada hayırlı olsun ne diyelim

Etiketler

sakin pazarlik icn aramayin!!! nasil bir uslup ise??

Emeğe saygım var, ancak beğenmedim, gözü tırmalıyor. Bence yükseltme işleminin lastik çapı ile doğru orantılı olması gerekir.

Birşeyler yapayım derken tamam bozmuşlar olmamış.Bizim orjinal cj8 bunun yanında şahane kalır. :smiley:

Bir yandan güzel bir yandan çirkin enteresan bir araç olmuş hem makas hem helezon mu onu çözemedim :smiley: başlıkta bir yanlışlık var ama "En pahalı" değildir gezenbilirde bir ara konu vardı 75bin $ civarında bir CJ satılıyordu her yeri lcd falan garip bişeydi :smiley:

temuçin bey merhabalar, yanılmıyorsm sizin bahsettiğniz araç cj 6 idi galiba ama çok balon bir araçtı.

Bence özellikle arkadan çok kötü gözüküyor ama yinede emeğe saygı duymak lazım.Yanlız şunu belirtmeden geçemeyeceğim bence sitemizdeki arkadaşların çok daha güzel araçları var...

Bu yüksekliğkteki araçla göze hitap etmek isteniyorsa big foot haline getirilebilir. Bu kadar yükseltilirken iz açıklığının biraz genişletilmesi ve ona uygun daha bütük lastikler takılması gerekirdi. Ayrıca, 50000 USD param olsa bu aracı almak için değil, kendi zevkime göre bir aracı sıfırdan yapmak için harcamayı tercih ederdim.

Kasayı doyurucu şekilde bigfoot lastik jant takımı takılsa göze doyurucu gelir ufak aksesuarlar araçları şekilden şekile soktuğunu biliyoruz...

Off-road diyince illa çamur değil kaya tırmanışı derin su geçişleri ile çok başarılı bir CJ gibi gözüküyor...

Birde gözün alışması lazım tabiki... :smiley:

emeğe saygılıyım ama görsel olarak beğenmedim

valla ne yalan söyliyeyyim beğenmedim...tamam emek harcanmışta araçta oturmayan birşeyler olduğu net..bak adam yapmış hiç olmazsa orantılı olmuş...

cj8.jpg

emeğe saygısızlık etmek istemem ama söylemeden de geçemicem, o lastikler küçük olmamışmı? ne desiniz?
sagılar

bu arabanın sahibini çok iyi tanıyorum göktuğ abininde dediği gibi ortadan kesilmiş eklenmiş biçilmiş yapıştırılmış değişik bi araba ama sahibi arkadaşımız (burak) araziye girmiyo diye biliyorum. geçenlerde onlardan 95 model zj almıştık ama aracını arazide kullandığını görmedim. yanılmıyorsam birde 4x4 tata kamyonetleride olması lazım :smiley:) iyi çocuk ama ...

Kupadan o kadar yükselt, ama difransiyeller yerden 1 karış yüksekte olsun.. ee ? :smiley:)

fastjunkie' Alıntı:
Kupadan o kadar yükselt, ama difransiyeller yerden 1 karış yüksekte olsun.. ee ? :smiley:)

Benim "işlem görmüş teneke" haricinde bir konuda da yorum yapmışsın Onur ;D Tespitin doğru, diferansiyel yükseltilmediği sürece (daha büyük lastik gerekiyor) derin kanallarda takılacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR