Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,973
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

hani her eve lazım derler ya işte o olan ben geldiiim...:smiley:

öncelikle gezenbilir dünyasına hoş geldim...dünyamızdan daha güzel olduğuna eminm....

2008 off-road şampiyonası 2.yarışının sporumuza uygun olacağını düşündüğüm haymanada yapılabilmesi için bulunduğum girişimler sonucu çağ termal sponsorluğunda yapılacak yarışımızla birlikte eminim keyifli bir hafta sonu bizleri bekliyor...ben de aynı sponsorun desteği ile 2009 off road şampiyonasınının kalan tüm yarışlarına katılmayı programladım...ama maalesef bu yarış için off road aracımla ilgili sıkıntım var sanırım bu yarışa katılamayacağım...eğer sıkıntımı giderip yarışabilirsem sever seve gezenbilir reklamını aracıma yazmak isterim...benim durumum yarın belli olacak eğer yarışmazsam gezenbilir gurubuna rehberlik etmek isterim...görmenizi istediğim bir gölet var....ayrıca harbi off road yapmak isteyenlerimiz için beğenileceğini düşündüğüm parkurlar var...yapılan programa dahil olmak isterim....dilerim adrenalin yüklü paylaşımlar bulurum bu sitede ...:smiley:

0 532 204 58 15.....DOLUNAY

Etiketler
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

dolunay bey bu haftasonu yarış iptalmi oldu?
bu arada hoş geldiniz

dolunay tezer' Alıntı:
hani her eve lazım derler ya işte o olan ben geldiiim...:smiley:

ARKADAŞLAR HAFTA SONU YAPILACAK YARIŞ İPTAL OLDU MAALESEF....TÜM PROGRAM İPTAL...:(

öncelikle gezenbilir dünyasına hoş geldim...dünyamızdan daha güzel olduğuna eminm....

2008 off-road şampiyonası 2.yarışının sporumuza uygun olacağını düşündüğüm haymanada yapılabilmesi için bulunduğum girişimler sonucu çağ termal sponsorluğunda yapılacak yarışımızla birlikte eminim keyifli bir hafta sonu bizleri bekliyor...ben de aynı sponsorun desteği ile 2009 off road şampiyonasınının kalan tüm yarışlarına katılmayı programladım...ama maalesef bu yarış için off road aracımla ilgili sıkıntım var sanırım bu yarışa katılamayacağım...eğer sıkıntımı giderip yarışabilirsem sever seve gezenbilir reklamını aracıma yazmak isterim...benim durumum yarın belli olacak eğer yarışmazsam gezenbilir gurubuna rehberlik etmek isterim...görmenizi istediğim bir gölet var....ayrıca harbi off road yapmak isteyenlerimiz için beğenileceğini düşündüğüm parkurlar var...yapılan programa dahil olmak isterim....dilerim adrenalin yüklü paylaşımlar bulurum bu sitede ...:smiley:

bugün yarışçılarla beraberdim bi sorun yok herkes deli gibi aracını hazırlıyıp sabah yola çıkıyor , hatta isofftan komiserlerle beraberdim herkes geliyor ankaraya, yukardaki büyük harflerle yazdığınız msj genel organizasyonun iptali gibi anlaşılıp insanları yanıltıcı olacaktır kanımca.

dolunay tezer' Alıntı:
ARKADAŞLAR HAFTA SONU YAPILACAK YARIŞ İPTAL OLDU MAALESEF....TÜM PROGRAM İPTAL...:(
ARKADAŞLAR, BU MESAJI OKUĞUMDA SAAT GECE 1:30' DU. ÇOK ŞAŞIRDIM. TANIDIĞIM DOLUNAY' I ARADIM TELEFONLARI KAPALI İDİ.
EMİN OLABİLMEK İÇİN,
HİÇ TANIMADIĞIM, SN.ATEŞ GİBİ, O ANDA ONLİNE, İSTANBULDAKİ ÜYELERE HEMEN ÖZEL MESAJ ATIP TEL. GÖRÜŞMESİ TALEP ETTİM, HEMEN ARADILAR SAĞOLSUNLAR.

"" YARIŞ İPTALİ FELAN YOK""

""YARIŞ İPTALİ FELAN YOK""

ZANNEDERSEM SN. DOLUNAY TEZER KENDİ TARZINDA Bİ ESPRİ YAPMAK İSTEMİŞ ve BİLİYORUMKİ, YARIŞ ORGANİZASYONUNUN KURULUMUNDA YER ALIP, ORGANİZASYONU DESTEKLEMEKTEDİR. YAZININ DEVAMINDAKİ ÇELİŞKİDE BUNA İŞARETTİR ZATEN. AMACIM DOLUNAYI FELAN SAVUNMAK DEĞİL. YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN. KENDİSİNİ TANIYORUM. İYİLİK PERİSİ AMA, EVLERE ŞENLİK, KENDİNE HAS, MÜNHASIL BİRİSİDİR. TEKRAR EDİYORUM AMACIM ONU BUNU SAVUNMAK DEĞİL.

ceranus' Alıntı:
.................................. 9.00 da Konya Yolu Gölbaşı Girişi buluşma yeriniz olacak, Sedat Başar arkadaşımız Grup Lideri ve konvoy lideriniz olacaktır. Alp (Alfonse) Sedat'a yardımcı olacaktır.
Etkinliğe katılmadan önce mutlaka Konvoy Kurallarını okuyalım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Arkadaşlar, Selam,
Bugün Sedat bey ile yaptığımız görüşmelerde hepimizin keyfine ve menfaatine yarayacak bazı karalar aldık:

* Haymana off road yarışı izleme toplanımında GgZeNbİlİR ekibi tarafından grup içinde hazırlanacak mangal v.s. gibi uygulamalar PrOgRaMe edilmeyecektir.
Bu toplanım bir piknik etkinliği değildir.
Amaç;
Başka bir organizasyon tarafından düzenlenmiş resmi bir yarışmayı izleme vesilesi ile gezenbilir.com Ankara üyelerinin birarada hereket ederek tanışması ve organize olarak keyifte daha verimli vakitler geçirmesidir.
Dolayısı ile, herkes tüm vakitler için kendi ihtiyaçlarını getirecektir. Yarış organizasyonunda verimli bir catering hizmeti verilemeyebilir, bilginize....
İsteyen ve hazırlamaya gönüllü olan arkadaşlar tabiiki mangal yakabilir ve paylaşabilir. ( bana da, bana da :smiley: )

* Önceden belirtilen toplanma ve hareket saati Sn. Sedat bey' in haklı tecrübeleri doğrultusunda değiştirilmiştir.

Cumartesi etkinliklerini birlikte takip etmek isteyen gezenbilir.com üyeleri, belirtilen noktada;
CUMARTESİ GÜNÜ, SAAT: 07:45' de toplanacaktır. Birlikte hareket saati en geç: 08:00'dir. Zira, eğlenceli antremanlar 09:00' da başlayacaktır.

Pazar etkinliklerini birlikte izlemek isteyen gezenbilir.com üyeleri, belirtilen noktada;
PAZAR GÜNÜ, SAAT: 08:45' te toplanacaktır. Birlikte hareket saati en geç 09:00' dur. Zira, Haymana' da yarış 10:00' da başlayacaktır.

* Etkinliğe katılabilmek için vasıtaları olmayan arkadaşlar konuya yazan diğer arkadaşlarla mesajlaşsınlar. Müsait olan arkadaşlar gereken yardımlaşmada bulunacaktır.

* Konuyla ilgilenen arkadaşların diğerlerinin tel. no. larını özelden almalarında fayda var. Erken saatte olan buluşma noktamıza gecikenler Haymana' da grubumuzu böylelikle bulabilirler. Rallilerdekinin aksine Off-Road yarışlarında parkur civarındaki izleme noktalarına starttan sonrada ulaşılabilmektedir. Etap değişikiliğinde grubumuz, eğer gerekirse, araçlarıyla birlikte izleme noktasını değiştirecektir.
ps: Buluşma noktasına gecikmelerde uygulanabilecek bu kolaylık lütfen suistimal edilmesin. Anladığım kadarıyla konvoy/gezi/grup/KeRvAn :smiley: etkinliklerinde çoğumuz yeniyiz. Amaç birlikte hareket etmek, keyifli tecrübe edinmektir.

* Bu cevabın linkini; konuya şuana kadar yazan bütün üyelere son defa özelden gönderiyorum.
Bundan sonra oLmAyAbİleCeK :smiley: değişiklikler özelden bildirilmeyecektir.
Konuyu takip ediniz.
Sitemler dikkate alınmayacak.

Gruba ve kurallara uyum hatası yapanların özürleri ancak ıspanaklı börekle affedilecektir. :smiley:

Bende yer var şimdilik....

1- ozanyur - Ozan Yurdakul - cj5 - geliyor, değişebilir - Pazar + C.tesi belki?
2- jan - Can Pektaş - cj6 - Kesin mi? - hangi gün?
3- alfonse - Alp - GC - kesin olmamakla birlikte, C.tesi & Pazar.
4- memorian - Bertan Kılıçtaş - GC - mazeret sınavlarım yüzünden kesin diyemiyorum - hangi gün fırsat bulabilirsem gelmek için elimden geleni yapıcam ama büyük ihtimalle pazar olur
5- nautilus - Hülya Ceylan - Freelander Standart - Pazar.
6- Ferdane Gül - Araç var - Kesin değil? - Pazar
7- hsbasar - H.Sedat Başar - Toyota LC FJ40 - ? - Pazar
8- gc 99 - Sedat Yılmaz - GC - kesin mi? - pazar
9- kadir yaz - transporter t4 - kesin mi - hangi güN?
10-dolunay tezer - araç var mı? - kesin mi? - hangi gün?

yok arkadaşlar yarış iptali gibi bişi söz konusu değil tabi ki...yazımın devamında da anlaşılabileceği üzere küçük bir espri yapmışım :p :p ama biraz kafaları karıştırmışım özür...:smiley:
erken uyandım ve güne erken başladım...yarışabilmem gün sonuna kadar aşmam gereken bir kaç sorun var...aksi halde gün sonunda benim için çok istediğim bu yarış off olacak...alfanse benim guruba katılma olasılığım gün sonu belli olacak ama gene de listede adım olsun...araç olarak anadolumla geleyim mi...:smiley: bana iyi şanslar....ayrıca hepinize gününüz keyifli ve mutlu geçsin derim...:smiley:

pazar günü 8.45 te gölbaşında haymana yol ayrımında buluşulacak değil mi?yarış tüm gün sürecek, mangal yerine sandviç gibi hazır yiyecekler daha uygun ve zahmetsiz...

ankaradada olmayı çok isterdim bu yarışlardada, ama işim icabı hafta sonu kayserideyim o yüzden gelemiyorum. herkese iyi seyirler dilerim çok güzel bir hafta sonu geçirceksiniz şimdiden haberiniz olsun :D

Yanlış anlaşılmaya sebep olabilecek satır silinmiştir.

Pazar gunu bende gelecegim ama biraz gec olabilir.Haymanada gorusmek uzere.

Buarada Dolunay offroad da yeni donem baslatiyorsun duyduguma gore hadi hayirli olsun.Lada olmazsa Suzuki oluversin.onemli olan katilmak.

Etkinlik Yeri              : Haymana İlçesi

Buluşma Tarihi          : 15 Mart 2009 Pazar Günü

Buluşma Saati           : 8.45

Buluşma Yeri            : Konya Yolu Gölbaşı Kavşağı

Hareket Saati           : 9.00

Yiyecek                   : Uygun  olan her tür yiyecek getirilebilir, Mangal yapmak isterseniz ona göre hazırlık yapacaksınız

Giyim                       : Arazi ve Kış koşullarına uygun olan şekilde giyim olmalı

Grup Lideri              : Sedat Başar

Buluşma noktası Google Earth Görüntüsü

KonyaYoluGlbaKava.jpg

Herkese merhaba

Alp bey gerekli herşeyi yazmış ama yinede bazı konuları tekrarlamak istedim.
Buluşma noktasından yarış alanı yaklaşık 50 km ve yarışlar saat 10:00 da başladığı için hareket saatini 9:00 olarak güncelledik.
Ben daha önce haymana pistini görmediğimden cumartesi günü haymanaya gidip genel bilgi edinmeye çalışacağım. Muhtemelen Alp beyle de cumartesi buluşup, Andoff yetkilieri ile görüşerek gezenbilire özel seyir yeri ayarlamaya çalışacağız. Malum, hava durumu nedeni ile yarışları araç içinden izlemek durumunda kalabiliriz.
Yarışlar genelde engelli ve hız parkuru olmak üzere iki parkurda yapılıyor. Parkur değişiminde bizimde konumumuzu değiştirmemiz gerekecek. Hem bu durum hem de çevremizde diğer seyirciler de olacağından mangal yapma şansımız muhtemelen olmaz.

Bugün başkent sanayinde bu yarışa hazırlanan 4 araç gördüm. Herkes harıl harıl yarışa hazırlanıyor. Yağmurunda etkisiyle bol çamurlu ve çok keyifli bir yarış izleyeceğiz muhtemelen.

Dolunay beye iyi şanslar diliyorum. Umarım aracı yarış saatine kadar hazır olur. Bize kendisini destekleriz.

yarın sabah kaçta buluşulacaktı?hala şartlarımı zorluyorum da....

şehir dışına çıkma durumum var o yüzden gelemiyorum
sizlere iyi eğlenceler diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri