Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,933
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

Ferdane hn,
Yarın sabah derken Cumartesiyi kastettiğinizi anlıyorum.

Sn. Ceranus beni ekip liderinin yardımcısı olarak yazmış ilk başta. Fakat, o anda listeye kesin geleceğimi dahi yazmamıştım. Görüştüm, tanıştım kendisiyle. Gelemezsem, Zerrin hanıma bunu bildirmem gerekiyor ama hala belli değilki. :smiley: Bunu, eğer gelemezsem, sonrasında sorumsuz gözükmemek için yazmak zorundaydım. Görevlendirilmekte hoşuma gitti, belirtmeliyim. Teşekkür ederim...

Benim bazı sağlık sorunlarından dolayı Cumartesi günü gidip gidemeyeceğim ancak sabah belli olacak. Uyandığımda ağrım olmazsa gideceğim. Hatta sandviç v.s. için alışverişimi bugün yaptım. Herbişey hazır. Uyanınca durum belli olacak....

Cumartesi antremanlar 09:00' da başlayacağı için belirtilen buluşma noktası saati 7:45 olarak belirtilmişti. Bunun çok erken bi saat olduğunun farkındayım. Katılımın azalması riskine girip açıklamak zorundayım ki, kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem, bilemiyorum, yarışmacıların çoğu antremanları yürüyerek yapıyor :smiley: Antremanda araç izleyememe ihtimali var, fakat ortam ve sonrasındaki haymana gezisi felan çok keyifli olacak galiba.
Dolayısı ile saat 07:45' te buluşmakta fayda var. Ama daha geçte gidilebilir. Fakat bir arada yol yapma keyfi kalmıyor bu durumda.

Neyse, daha geç saatte haymanaya gelecek arkadaşlar; belki bende, yeniden yazıyorum; benim, Sedat beyin v.s. numarasını özelden istesin. Haymanaya geç gelenler nerede olduğumuzu öğrenir böylece, buluşuruz. Sonuçta kimse birbirini tanımıyor. Düşünsenize, yakın olacağız ama birbirimizin farkında olmayacağız. Şimdi kalkıp buraya numaramı yazmamda abes. Gelecek olan benim numaramı özelden istesin, vereyim. Sabah erkenden bilgisayarımı açıp bakar, cevaplarım. Bana Dolunaydan da ulaşabilirsiniz. O foruma numarasını yazmış.

Dolunay' ın Anadolu çok güzel. Fıstık yeşili, üzerinde yarışlardaki sponsorlarının stickerları, komple damalı kaputu, budget koltukları felan var. Aracı zaten competition hazırlanmış. Keşke Anadolu getirsede hava felan atsak sağa sola :smiley: .
Dolunay kardeşim; Anadolu getirirsen lütfen palio' nla yaptığın gibi 50 derecelerden inmeye felan kalkma :smiley: . O da tıpkı Palio gibi yol aracı. Ralli için o, off-road için değil. Palio' na acımam ama Anadolu' na acırım. Keşke custom El-Camino' nda yürüsede, getirsen. Arkasında çiğ köftelerinden felan dağıtırsın hayrına :smiley:

Görüşürüz, keyifli haftasonları herkese.....

Etiketler
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

maalesef off road aracımı yetiştiremediğimden ötürü yarışamıyorum...bu yarışta özellikle olmak istiyordum çünkü bu yarışın haymanada yapılabilmesini sağladım ve çok emeğim geçti...yarışma düşüncesinde olduğum için görev de almadım...artık en azından seyirci olarak keyfini çıkarmayı isterim sizlerle ki parkur dışında ne kadar keyifli olur benim için ki zor ihtimal...yarın ki yarış programı için 1 kaç bilgi vermek istiyorum...yarış bülteninde antreman adı altında geçen kısımda sanmayın ki yarışçılar off road araçlarıyla antreman yapıyor....ekipler parkuru baştan sona yürüyerek gerekli yol notlarını çıkarırlar...bu kısım kişiye göre değişir ama öölü zamandır...antreman sonrası şehir turu denilen kısımda araçlar zaten tek bir caddesi olan haymananın için de 1 tur atarlar ki bu kısmı seyretmek belki keyifli olabilir...sonrasında teknik kontrolleri yani araçların yarış için teknik olarak uygunluğu kontrol edilir...ve start anına kadar komiserler toplantısı brifing falan derken start anına kadar geçen bu sürede ölü zaman olabillir....start 15 30 finish 17 30 asıl seyredilecek dolu olan zaman dilimi 2 ila 2 buçuk saatir....gün için de ki yarış programını bu şekilde ayrıntılamak istedim ki gitmek isteyen arkadaşlar hangi zaman diliminde giderlerse hangi kısıma dahil olacaklarıı bilsinler istedim...ilk kısımlar ilginizi çekmiyorsa 15 30 start saati için erkenden yollara düşmeyin derim...en çok merak ettiğim hava nasıl olacak...yağmur çamur kar off road için iyi ama seyirci için iyi olmuyor...aslında yarışçı için de iyi değil ama off road bu her türlü hava şartlarını kabullenmek gerekiyor...geçen sene ki akyurt yarışı aralıksız sağanak yağmurda yapılmıştı ve sağanak yağmurda etapları yürümek zorunda kaldık ki cehennem gibi bir yarıştı bizim için....keyifli güzel gün diliyorum...en büyük dileğim ise gezenbilir Ankara'nın kendi arasında kaynaşması ve daha da güzel etkinlikleri paylaşmasıdır...

alpcim kışın anadola binilirmi yahu....her tarafı eser donarsın...:p....doğrusu benim anadolum on numaradır ööle bir sorunu yoktur ama genelde anadollar hep rüzgar alır...:smiley: hemen amcamın bir anısı....amcamın hayatını kurtarmış anadol...sene 1967...amcam sıfır A-1 anadol alıyor o yılda...tabi gece külüplerine düşkünle o aralar...anadolun içi soğuk oluyormuş amcamda piknik tüpü yakarmış arabanın için de...bir gece arkadaşları ile gece külübünde eğlenirken canı sıkılmış anadola gelmiş yakmış piknik tüpünü üşümiim die....o sırada alkolden sızmış...piknik tüpüde sönmü o arada....ianadolun içerisinde berbat bir gaz kokusu...ve anadolun her yeri hava aldığı için amcam o gece zehirlenmekten kurtulmuş...:smiley: hehe nasıl hikaye ama...anadol işte bööle hayat kurtarmış...yaw aklıma benim de tüp olayım olayım geldi...3 23 mazdam vardı bir vakit kaloriferi çalışmıyodu ve ben piknik tüpü yakıyodum arabada...tabi arada gece bardan falan çıkışta patates kızartması çorba makarna falan da yapıyordum hep..:smiley: tüp dedik te bi arabamda da büyük tüp kullanıyordum lgg yakıt tankı niyetine....hemi de mavi tüp...ipnagaz..:smiley: alpcim elcaminoyu ise havalar bi ısınsın bitiricem kesinlikle...aboww çenem düşmüş gene....cööööö...)

alfonse bey
cumartesi günü katılamayacagım maalesef,pazar günü içinse yarın akşam belli olur sanırım
giden arkadaşlara şimdiden iyi seyirler ve eglenceler dileyeyim
umarım pazar günü görüşürüz

şu an istanbuldan ankaraya doğru geliyorum boludayım yarınki konvoa yetişemeyebilirim ama orada olacağım bir aksilik çıkmazsa

Ben bi saate kadar Haymana' dayım arkasaşlar. Gelen olursa görüşürüz. Sedat beyle buluşucaz galiba...

orada olmayı çok ister ama malum işler..

bende pazar gelmeyi düşünüyorum iyi günler

Güzel bir yarış bizi bekliyor.

Alp bey ile bugün haymanada buluştuk. Andoff yetkilileri ilede görüştük.
Yarışın yapılacağı bölge bir vadinin içinde olduğundan en uygun seyir yeri ekli fotoğrafın çekildiği nokta. Burda başlangıç noktası hariç bütün alan görülebiliyor. Eğer aşağıya inersek sadece başlangıç noktasını görebileceğimizden burası bize daha uygun geldi. Gittiğimizde gerekirse değişiklikte yapabiliriz.

Image018.jpg

Resimlerin devamını Alp bey ekleyecek.

Haymanada kar var ve hava durumuna göre yarında olacak. Yarışın yapılacağı vadiye araçla girmek pek mümkün olmayacak, yani araç dışından seyretmek durumundayız. Bu nedenle kalın giyinmekte fayda var.

Parkurun dere yatağında olması ve son günlerdeki yağışlar nedeniyle Parkur çok ağırlaşmış. Standart 4x4 araçların parkuru geçmesi pek mümkün değil. Bu nedenle ben binek araçla gitmeyi düşünüyorum. Benzer düşüncede olacak arkadaşlar olabilir diye belirtmek istedim.

Yarına kadar internete girme imkanım olmayabilir.
Bana 0539 688 45 84 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Yarış ulusal olduğundan İstanbul, Bursa, Mersin ve diğer illerdende katılım var. Toplam 22 araç olduğu söylendi. Mahalli yarışa göre araç çeşitliliği oldukça fazla. Andoff da yarışa ciddi şekilde hazırlamış görünüyor.

Sedat, orda Televizyon Program yapımcısı Süha Tuğcu ile konuşup Gezenbilir adına röportaj yapabilirsiniz, Süha Abiye benim adımı verirseniz mutlaka ilgilenir sizlerle..

Süha Tüğcu

DSCN5119.jpg

Süha beyi ben de tanıyorum geçen yıl bizim yelken yarışlarını çekmişti, pazar görüşmek üzere

yarın ben katılamıyacagım,sağlık engellerim nedeni ile :(bolca resim bekliyorum ,iyi eglenceler

1- ozanyur - Ozan Yurdakul - cj5 - geliyor, değişebilir - Pazar + C.tesi belki?
2- jan - Can Pektaş - cj6 - Kesin mi? - hangi gün?
3- alfonse - Alp - GC - kesin olmamakla birlikte, C.tesi & Pazar.
4- memorian - Bertan Kılıçtaş - GC - mazeret sınavlarım yüzünden kesin diyemiyorum - hangi gün fırsat bulabilirsem gelmek için elimden geleni yapıcam ama büyük ihtimalle pazar olur
5- nautilus - Hülya Ceylan - Freelander Standart - Pazar.
6- hsbasar - H.Sedat Başar - Toyota LC FJ40 - ? - Pazar
7- gc 99 - Sedat Yılmaz - GC - kesin mi? - pazar
8- kadir yaz - transporter t4 - kesin mi - hangi güN?
9- Dolunay tezer - araç var mı? - kesin mi? - hangi gün?

Ferdane hanım gelemiyeceğini bildirmiş. Umarım bir sonraki etkinlikte bir arada oluruz. Bu durumda listede son durum yukarıdaki gibi oldu. Gelecek ve gelemiyecek arkadaşlar listeyi güncelleyebilirse iyi olur.

1- jan - Can Pektaş - cj6 - Kesin mi? - hangi gün?
2- alfonse - Alp - GC - kesin olmamakla birlikte, C.tesi & Pazar.
3- memorian - Bertan Kılıçtaş - GC - mazeret sınavlarım yüzünden kesin diyemiyorum - hangi gün fırsat bulabilirsem gelmek için elimden geleni yapıcam ama büyük ihtimalle pazar olur
4- nautilus - Hülya Ceylan - Freelander Standart - Pazar.
5- hsbasar - H.Sedat Başar - Toyota LC FJ40 - ? - Pazar
6- gc 99 - Sedat Yılmaz - GC - kesin mi? - pazar
7- kadir yaz - transporter t4 - kesin mi - hangi güN?
8- Dolunay tezer - araç var mı? - kesin mi? - hangi gün?

ben çıktım

1- jan - Can Pektaş - cj6 - Kesin mi? - hangi gün?
2- alfonse - Alp - GC - kesin olmamakla birlikte, C.tesi & Pazar.
3- memorian - Bertan Kılıçtaş - GC - mazeret sınavlarım yüzünden kesin diyemiyorum - hangi gün fırsat bulabilirsem gelmek için elimden geleni yapıcam ama büyük ihtimalle pazar olur
4- nautilus - Hülya Ceylan - Freelander Standart - Pazar.
5- hsbasar - H.Sedat Başar - Toyota LC FJ40 - ? - Pazar
6- gc 99 - Sedat Yılmaz - GC - kesin mi? - pazar
7- kadir yaz - transporter t4 - kesin mi - hangi güN?
8- Dolunay tezer - araç var mı? - kesin mi? - hangi gün?
9-bafralı- Bülent İlgen- VW Bora ( kesin ama biraz geç)-Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri