Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turhan usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,057
Ynt: Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)

Sayın

Hikmet ÖNSÜER

Yazdıgınız konuyu okudum. Türkiyenin acımasız gerçekleri. İnşşallah bu adaletsizlıik bir gün son bulur. Sizler gibi duyarlı
arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Nuri DEMİRAĞ hakkında da adres verdiğin için çok teşekkür ederim. Okudum
ve çok duygulandım. Önümüzdeki günlerde yurt dışında yaşadığım bir olayı anlatıcam.

Selamlarımla: Turhan Yıldırım YAVUZ

Etiketler

Sinop Hamsilos Koyu

Turhan Ustam sen miydin o ?
Şansa bak ya bizdenmiş. Dünya o kadar da büyük değilmiş demek ;D

turhan usta' Alıntı:
Türkiye'nin gururu % 100 yerli üc tekerlekli motosikleti(caza)marka motosikletin Türkiye'de yapıldığını biliyormusunuz?

www.teknikyavuz.com

turhan usta' Alıntı:

Ynt: Karaman kardeşe cevap)

Kiraya verilen bi araçsa doğrudur, hor kullanılmıştır. Yoksa ki söylediğiniz çok saçma... Hadi diyelim ki dediğiniz de doğru çamurluk düştü. Bu derece karşı tavır alınması bence yanlış...Memleketimin ustasına saygı duyulması lazım. Bu gün doğru düzgün bir usta bile bulunmuyor sanayilerde. Ustalık sadece şu olmuş "aracı bilgisayara bağlamadan arızasını söyleyemem" diyen ustalarla dolu ortalık.

Saygılar...

Ayrıca bi düzeltme yapayım:
-"Türkiyede'de hiçbir başarı cezasız kalmaz" sözünü ben söylemiştim. Devrim Arabaları filminden sadece bir alıntı. Ama yanlış anlaşılmış ben sadece bu gün Türkiye'nin içinde olduğu durumu anlatmaya çalıştım. Yoksaki ustalarıma laf etmek haddim değil. Keşke yaptıkları işi daha da geliştirebilseler. Ta ki o zamanlar araba hatta uçak yapan bir millet bu gün neden yapamasın (?)

Selamlar,büyüklerime hürmet ederim.Bildiğim kadarıyla şu anda Hazey-Türk üretimine son vermiş.Sebebiyse karşılaştıkları bürokraitik zorluklar.rakamlar aklımda değil ama kabaca örnek vererek aktarmak isterim.3 milyon lira teşvik kredisi isteniyor,kredi almak için1-2 milyon teminat isteniyor.Sanırım "Gezenbilir.com" içerisinde de yayınlandı bu haber.Yazık günah ya.Bu memleketin bir genci, olarak içim acıyor.Siz binbir güçlükle hiç yoktan bir ürün ortaya koyacaksınız,birileri gelip önünüze taş koyacak."Bize yeni bir önder gerek" diyen bazı çevreler gördüm.Uyanın ey halkım!!Atalarımıza o önderi vermiş yaradan Rab'bim.Bize düşen Mustafa Kemal,silah arkadaşları ve o peşlerinden o yolda yürüyen,medeniyet(!)e karşı durmuş Türk halkının peşinden gitmektir.Turhan Usta'nın aklına fikrine,bileğine-yüreğine sağlık.Askerlik dönüşüne deksadece manevi destek olmakla yetiniyorum.İnşallah ilerde maddi destek olma şerefine de erişirim.Kolay gelsin ustam.

turhan usta' Alıntı:

Maalesef Turan Usta ameliyat oldum ve kasim basinda ikinci defa tekrar olacagim Damarlara sekerden sten taktirmaktayim.Insallah sihhatime kavusup su senin imalatin yerli trike binmek veya benim vw yi trike cevirmek nasip olur.
Bu vesile ile tüm üyelerimizin hepsinin simdiden C U M H U R I Y E T BAYRAMINI KUTLAR MAALESEF KORTEJE KATILAMADIGIM ICIN COK AMA PEK COK ÜZGÜNÜM

Bu araçtan sadece bir kişi gördüm kullanan bayağıda bir zorda kalarak gidiyordu boğaz köprüsünde.

Turhan Usta,

Sevgili ustam, seni canı yürekten kutluyorum.. Yaptığın işin Türkiye koşullarında hakikaten kolay bir iş olmadığını biliyoruz, sana kim ne derse desin sen nasılsa kulaklarını bu seslere kapamış, gözünü ufuktaki yeni projelere dikmiş olmalısın ki bu söylenen sözler arkadan sana yetişemez.... Sana söyleyecek bir söz bulamadığım için yaptıklarına sadece şapka çıkarıyor ve saygıyla seni kutluyorum... Sen doğru bildiğin yolda yürürsen, insanlar yanında yürüyüşüne katılacaktır.. çünkü aklın yolu birdir....

Sevgilerimle Selim