Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Başlığın bu hale gelmesini sorgularken üyeleri 2.nick alarak sohbet edişinizin neden olduğunu birkez daha hatırlatmam
gerekiyor sanırım,kaldıki hala nezaketsizliğiniz devam etmekte.
Eski yöneticimizin yazdıkları üzerinden kendi savunmanızı yapmayın zira kendinizi yeterince kullandırdınız.
Nerede olursa olsun mahremiyet alanı olan yönetim sayfalarındaki yazılanları burada yazarak savunma yada suçlama yapmak
kişilerin kendi tercihidir, tercihlerini kulananlara nasıl ve neden insanlar bir daha güvenip sayfalarını açsınlar.
Ben ne şahsi e-postalarımı nede yönetim sayfalarını burada yazmak niyetinde değilim,kaldıki tamamı
6 kişilik yönetim kararları ve uygulamalarıdır,
Sponsorluk konusunda duyduğunuz yada bildiğiniz birşeymi varda adınımı tam koyamıyorsunuz? yine bu konuda tüm
yazılanlar yönetim sayfalarında yazılmış ve karara bağlanıp uygulanmaktadır. Temel felsefeside sponsordan üyeleredir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81242.0 uygulamasınıda başlıktan takip edebilirsiniz.
Ben dahil hiçbir Karavan Yönetimindeki arkadaşlarım çıkar amaçlı işlem yapmamıştır, bazı konuları bizler anlayamayız.
Araçlarımız,aksesuarları ve herşeyiyle göz önündeyiz ve hesap veremeyecek durumumuz yok. Aksini ima eden yada yazan
varsa ispatla mükelleftir aksi namertliktir. Bu konuda çamur at izi kalsın politikasımı uygulanıyor,insanları zan altında bırakmayın.
Yönetici arkadaşlarımızdan nezaket gösterip yazınızın devamını sormuş olabiliriz ancak inanın nerede yazacağınızı
hiçbir zaman sormayacağız.