Türkiyeden KKTC'ye CJ Gelirmi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leventattar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,055

leventattar

Ana Kamp
TURKIYEDEN KUZEY KIBRISA CJ ARAC GETIREBILIRMIYIM
GETIRIRSEM KACA MAL OLUR
TURKIYEDE CJ PARCA DURUMU

ARKDASLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ LUTFEN

Etiketler
Ynt: Türkiyeden KKTC'ye CJ Gelirmi?

selam ben 2005-08 arasında getirmiştim.amacınız kullanmak mı yoksa plakalandırmak mı acaba?yardımcı olmak isterim.1yıldır tekrar topluyrum bu yaz kısmetse magosada...1 tanede cj7 var sizin soldan direksiyon engel olurmu bilemiyorum...geçici olarak(muayene tarihince)kullanılabiliyor tabi sonra giriş çıkış ister...saygılar

15092008.jpg

burada cok az sayida war ve bende cok begeniyorum cj leri fakat binmek bi turlu kismet olmadi.amacim burada plakalandirmak cift uyrukluyum yani giris cikis islemi olmadan bisiler yapilabilirmi,,ilginize tesekkurler

bi arkadaşa düşünüyoruz bitane ben ay başı ankaraya gidiyorum kısmetse kıbrısta nerdesiniz?çok zevkli bir sürüşü vardır keyfine diyecek yok ama oda bir amerikan handilapları çok yani...

ben girnede yasiyorum ozankoyde.bildigim kadariyla 25 yas ve ustu araclar buraya classic olarak cok az bir gumrukle gelebiliyor.fakat bunu turkiye uzerinden yapabilirmiyiz bilemiyorum sitede bu konuda bana yardimci olacak birini taniyormusunuz yada siz yardimci olabilirmisiniz simdiden tesekkur ederim..

getiren 1-2 kişi oldu 84 ve altı classic kapsamında ama zorlukları var sınırlı kontenjanla alınıyor.bi sorayım girnedeki off road klubu daha tecrübeli olabilir mevzuatı bilirler benim çevrem ankarada araç ve parça gibi yardımım olur.bol şans...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri