'' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,895
Ynt: '' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat )

insan bir haber verirdiii... ne yani defenderimiz yok diye yerimizde mi yok ;D ;D ;D

Etiketler

veteran' Alıntı:
cenk şaka yapma ;D

abi ne martı ;D

eee?
kar kış nerde kaldı?

Valla Cumartesi oradaydım..Adam toparlıyo ama sonuçta bunun bi zamanı var..O bitirmeden döşemeci elektrikçi giremez onlar girmeden motorcu giremez :smiley: Moralini bozma hala çok çok öndesin birçok Defender toplayıcısından..14 ayda toplayanını biliyorum ;D

Bu arada motor tarafından izolasyon yaptırmıyorsun neden ???

nordic1903' Alıntı:
Valla Cumartesi oradaydım..Adam toparlıyo ama sonuçta bunun bi zamanı var..O bitirmeden döşemeci elektrikçi giremez onlar girmeden motorcu giremez :smiley: Moralini bozma hala çok çok öndesin birçok Defender toplayıcısından..14 ayda toplayanını biliyorum ;D

Bu arada motor tarafından izolasyon yaptırmıyorsun neden ???

unal ustaya da serkan ustaya da 153 defa dedim
gerek yok da gerek yok diyo 2si de. motorun atılmasına filan var daha ama, alıp malzemeyi gidip kendim yapmayı düşünüyorum:smiley:

Göktuğ,

Elektrikçi girmeden ve motor konulmadan, tünel ve motor bölümünü yapman iyi olur, aracın içini sonra yaparsın tabi.

Benimkinde, motor inmeden nasıl yaparım diye düşünüp duruyorum, imkansız tabi ;D

vaybe serhat abi güzel organize olmuşsunuz bizde keyfle fotolarla avunduk emeğinize sağlık.ama asfalt değilde arazi daha bir keyifli olurdu onuda görürüz inşallah.darısı defenderi olmayanlara diyelim :D :D :D

Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır biz araçalrını yeni alan çaylaklar bulışmayı düşünüyorduk zaten. Katılmak isteyen çok arkadaşımız olduğuna gerçekten inanıyorum. Daha önce bu konuda ki isteklere uyarak bir organizasyon yapalım dedik fakat konu başka başka yerlere gitti ve gereksiz tartışmalar yarattı. Bizler basit buluşma tanışma gerçekleştirelim istedik, gönlümüz tabiki daha çok arkadaşla tanışalım görüşelim sohbet edelim. Barış kardeşim dediği gibi bundan bundan sonraki buluşmamız için yer ve zaman veririz gelmek isteyen arkadaşlarımız da gelebilir o zaman. Ama bunu organizasyon haline getirmek istiyoruz.

Keyif sadece bizim değil hepimizin, değerli paylaşımlarınız ve dilekleriniz için hepinize ayrıca teşekkür ederim. İlk olan bu buluşmamız Bir ŞEHİR BULUŞMASI oldu, bir sonraki buluşmamız DOĞA BULUŞMASI olacaktır. Çok keyif alacağımızı da biliyorum.

Araçlarının bitmesini bekleyen arkadaşlarımızı da, yeni alan arkadaşlarımızı da ve tabiki DEFENDER ı olan tüm arkadaşlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız

Sevgiyle kalın.

sertem41' Alıntı:
İlk olan bu buluşmamız Bir ŞEHİR BULUŞMASI oldu, bir sonraki buluşmamız DOĞA BULUŞMASI olacaktır. Çok keyif alacağımızı da biliyorum.

Araçlarının bitmesini bekleyen arkadaşlarımızı da, yeni alan arkadaşlarımızı da ve tabiki DEFENDER ı olan tüm arkadaşlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız

Sevgiyle kalın.
Merhabalar
defenderi olan olmayan bence defender seven ama başka araç kulanan arkadaşlarda gelsin hatta hiç aracı olmayanlarda gelsin :smiley:
(olurda satarım aracı bellimi olur ;D ;D)

Dj' Alıntı:
Merhabalar
defenderi olan olmayan bence defender seven ama başka araç kulanan arkadaşlarda gelsin hatta hiç aracı olmayanlarda gelsin :smiley:
(olurda satarım aracı bellimi olur ;D ;D)

Gelsin gelsin kardeşim, herkesin başımızın üstünde yeri var.

Ayrıca Selo nun aracı ŞİDDETLE tavsiye olunur ama satarsa tabi. :D :D :D

sertem41' Alıntı:
Gelsin gelsin kardeşim, herkesin başımızın üstünde yeri var.

Ayrıca Selo nun aracı ŞİDDETLE tavsiye olunur ama satarsa tabi. :D :D :D
şidetle satacam serhat galiba durum onu gösteriyor ;D

paylaşımınız için teşekkürler. asfalttada olsa defender her yerde güzel.
allah en kısa zamanda bana da nasip ederde inşallah ben de buluşmalara katılmaya başlarım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR