nordic1903' Alıntı:Göktuğ arkadaşımız 01 / 03 / 2001 de marşa basar ....Ne fazlası ne eksiği![]()
nordic1903' Alıntı:Göktuğ arkadaşımız 01 / 03 / 2001 de marşa basar ....Ne fazlası ne eksiği![]()
mertozzy' Alıntı:insan bir haber verirdiii... ne yani defenderimiz yok diye yerimizde mi yok ;D ;D ;D
veteran' Alıntı:cenk şaka yapma ;D
abi ne martı ;D
eee?
kar kış nerde kaldı?
nordic1903' Alıntı:Valla Cumartesi oradaydım..Adam toparlıyo ama sonuçta bunun bi zamanı var..O bitirmeden döşemeci elektrikçi giremez onlar girmeden motorcu giremezMoralini bozma hala çok çok öndesin birçok Defender toplayıcısından..14 ayda toplayanını biliyorum ;D
Bu arada motor tarafından izolasyon yaptırmıyorsun neden ???
Merhabalarsertem41' Alıntı:İlk olan bu buluşmamız Bir ŞEHİR BULUŞMASI oldu, bir sonraki buluşmamız DOĞA BULUŞMASI olacaktır. Çok keyif alacağımızı da biliyorum.
Araçlarının bitmesini bekleyen arkadaşlarımızı da, yeni alan arkadaşlarımızı da ve tabiki DEFENDER ı olan tüm arkadaşlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız
Sevgiyle kalın.
Dj' Alıntı:Merhabalar
defenderi olan olmayan bence defender seven ama başka araç kulanan arkadaşlarda gelsin hatta hiç aracı olmayanlarda gelsin
(olurda satarım aracı bellimi olur ;D ;D)
şidetle satacam serhat galiba durum onu gösteriyor ;Dsertem41' Alıntı:Gelsin gelsin kardeşim, herkesin başımızın üstünde yeri var.
Ayrıca Selo nun aracı ŞİDDETLE tavsiye olunur ama satarsa tabi.![]()
![]()
![]()
Dj' Alıntı:şidetle satacam serhat galiba durum onu gösteriyor ;D