Ynt: Ucuz Defender Kriterleri Ne Olmalı ?
aslında bir kriter olduğunu düşünmüyorum ben
burada mantık yürüsün ama sorunlarını zamanla gideririm ben onu herşeyi ile severim derseniz kriterlere uymuş olursunuz
defender araçları yüksek oranda devlet kullanımından çıkma araçlar buna askeriye de dahil zaman içinde çalışmış km yapmış işten anlayan kullanmış anlamayan kullanmış hatta şöferliğini geliştiren bile olmuştur
bu durumda araç yılların vermiş olduğu yorgunlukta aslına bakarsanız mekanik yapısı basit olduğu için dayanmış hala da dayanmaya devam eden araçlar
konforlu yolculuklar defender için uzak bir cümledir hele benim gibi boyunuz biraz uzun ise gerçekten sıkıntılıdır. bu sıkıntılar nispeten giderilir ama hiç bir zaman bir discoI veya II olamaz.
uygun fiyatlı bir defender yılların yorgunluğu üstünde olan bir araç olacak kaporta ve mekanik hatta iç döşeme grubu komple elden geçmeye hazır bir araç olacak bunları göze alırsanız gerçekten güzel bir araç alırsınız
defender aşktır farklı yönü yoktur
eğer bu savaşa başlıyacaksanız ki gerçek bir savaş olacak
sanayi sitesi ikinci eviniz yeni akrabalar kazanacaksınız ustalar gibi sorun yok ben dizel tercih etmenizi öneririm nedeni ileride motor değişimi de yapılıp uzun soluklu bir canavar çıkma hikayesi de okuyabiliriz sizden
kolay gelsin