Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum
KÜHEYLAN İYİDE ama küçük ya.ben hem içinde yasıyacagım hemde araç olarak kullanacağım bir şey istiyorum. bir de araba münibüs diye kayıt lı sorun cıkarmaz mı bu
Plakası: 34UOS30
Markası: VOLKSWAGEN
Modeli: 1982
Sahip Belge Tarihi: 19.09.2008
Tescil Birimi: BEŞİKTAŞ
Renk 1: BEYAZ
Renk 2: -
Cinsi: MİNİBÜS
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
aslanahmet' Alıntı:
Bu aracı önerebilirim.
http://www.sahibinden.com/acil_nakit_ihtiyacindan_dolayi_cekme_karavan_fiyatina_ihtiyactan-00WQQaXQQ2269308WQQpXQQdisplayitem
araçla ilgili yorumlara şu topikten ulaşabilirsin.
bundada su kayıt var karavan olarak kullanılabilir mi acaba. uygunmudur bi yardımcı olur musunuz
Plakası: 34PL083
Markası: FORD
Modeli: 1988
Sahip Belge Tarihi: 07.09.2005
Tescil Birimi: TUZLA
Renk 1: KAHVERENGİ (Bej)
Renk 2: -
Cinsi: KAMYONET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
Muammergult' Alıntı:
KÜHEYLAN İYİDE ama küçük ya.ben hem içinde yasıyacagım hemde araç olarak kullanacağım bir şey istiyorum. bir de araba münibüs diye kayıt lı sorun cıkarmaz mı bu
Evet bu tente gercekten cok kullanışlı ve cokda memnunum.ama fiyatını sorma )) Hikaye soyle
Ben bunu internetten 160 yada 170 tl aldım tm hatırlamıyorum. Benden sonra İnsel " ömer aynısından aldım 110 tl ye ,sen kazık yemissin dedi " ve gülüştük. Acı gercekler Delmece yaylasında vosvosvuların buluşmasında tanıştık. Zira bizimkinin aynısı hayya birazdaha büyüğünü arkadaşlar BİM den 50 tl almışlar. Ve viz bunu İnselle duyunca çöktük )))
Walla fiyatı ne olursa olsun tavsiye ederim.zira kurulumu ve toplabnması cok kolay. Akordiyon mantığı ile calışıyor. sök tak yok yani
http://www.bolbolal.com/pinfo.asp?pid=16018
Valla bu tente hikayesi herkesin dilinde. Bimdekileri bizimkiler bitirdi. Yinede sorun etrafinizda varsa. Hatta 50 lira havale yaparim bana da bir tane alin Yedekte bulunsun.
Gunes yer degistirdikce karavanin yerini degistiren cok gordum. Bunda koca tenteyi alip yerini degistiriyorsunuz. Tek kisi 40 saniyede kuruyorum. Tavsiye ederim.
Ömer ve İnsel Bey Teşekkür ederim öncelikle.
Bu çardaklardan Praktiker'de benzeri satılıyor. Fiyatı 40 lira. 3x3 metre. Biraz inceledim ama çok sağlam ve pratik gelmedi. Rüzgarda uçuverecekmiş gibi duruyor. Kumaşı, bu yazlık çadırların taban kumaşıyla aynı.
Ömer Bey, sizin çardağınızın -fotoğraftan görebildiğim kadarıyla- kumaşı daha kaliteli gibi duruyor. Daha da önemlisi akordiyon gibi olması dikkatimi çekti. Dediğiniz gibi toplarken büyük kolaylık sağlar.
Yarın ilk işim bizim semtteki üç BİM'i dolaşmak olacak.