KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar en son olarak araca İlfer Oto'da Tampon içine 1000 LBS'lik power vinç takıldı. Tampon içine o kadar güzel gizlendi ki, tam istediğim gibi oldu. İşçilik ise tartışmasız 1 numara.
Sentetik çeki halatı ile fiyatı oldukça uygun. Umarım kalitesi de iyidir. Yarın sabah Ömerlide deneyip göreceğiz bakalım :
Resimleri de ilk fırsatta çeker foruma yüklerim.
Cihat Bey vinç ne kadar güzel olmuş sorması ayıp olmazsa işin maliyeti ne kadar oldu? muayene işi nasıl olacak proje çizilmesimi gerekiyor mu ruhsata işletmek için(her kes kafasından bir şeyler uyduruyor) birde bu işlem için intercoler ve klima radyatörü gibi parçaların yerlerinde bir değişiklik yada tadilat yapıldımı? Burak. (Böyle güzel uygulamaları görünce soru sormaktan kendimi alamıyorum ??? )
Cihat Bey vinç ne kadar güzel olmuş sorması ayıp olmazsa işin maliyeti ne kadar oldu? muayene işi nasıl olacak proje çizilmesimi gerekiyor mu ruhsata işletmek için(her kes kafasından bir şeyler uyduruyor) birde bu işlem için intercoler ve klima radyatörü gibi parçaların yerlerinde bir değişiklik yada tadilat yapıldımı? Burak. (Böyle güzel uygulamaları görünce soru sormaktan kendimi alamıyorum ??? )
Burak Bey Teşekkürler,
Montajı bir Mitsubishi gurusu olan İlyas Usta yaptı. Bildiğim kadarıya aracın motorunda bir parça değişikliği yapılmadı. Intercooler zaten yukarıda, klima radyatörünıün de yeri değişmedi. Vincin kenarlarına plastik kapak da takınlınca maksimum seviyede kamuflaj sağlanmış olacak. Vinci ruhsata işletmeyi açıkcası düşünmüyorum çünkü oldukça maliyetli bir iş (arka kasayı ruhsata işetirken epey dilim yandı da ). Muayene zamanı gelince vinci söker giderim. Ayrıca özelden de mesaj atıyorum
İyi dilekleriniz için teşekkürler Turgay Bey Gerçi L200 pek çok arazi şartında vince gerek kalmadan ilerleyebiliyor ama gezilere katılan Amerikancıları çekmek için gerekiyor sanırım
İyi dilekleriniz için teşekkürler Turgay Bey Gerçi L200 pek çok arazi şartında vince gerek kalmadan ilerleyebiliyor ama gezilere katılan Amerikancıları çekmek için gerekiyor sanırım