Ufaklık Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİNCİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,525
Ynt: Ufaklık Büyüyor

Sanırım öyle yapılacak, direksiyon milini komple söküp tıkırtı yapan kısımları destekleyecekler

Etiketler

Arkadaşlar en son olarak araca İlfer Oto'da Tampon içine 1000 LBS'lik power vinç takıldı. Tampon içine o kadar güzel gizlendi ki, tam istediğim gibi oldu. İşçilik ise tartışmasız 1 numara.
Sentetik çeki halatı ile fiyatı oldukça uygun. Umarım kalitesi de iyidir. Yarın sabah Ömerlide deneyip göreceğiz bakalım ::smiley:
Resimleri de ilk fırsatta çeker foruma yüklerim.

Merhaba arkadaşlar, vinç resimlerini ekliyorum

fotoğraf1.jpg

fotoğraf2.jpg

fotoğraf3.jpg

fotoğraf5.jpg

fotoğraf4.jpg

Cihat Bey vinç ne kadar güzel olmuş :smiley: sorması ayıp olmazsa işin maliyeti ne kadar oldu? muayene işi nasıl olacak proje çizilmesimi gerekiyor mu ruhsata işletmek için(her kes kafasından bir şeyler uyduruyor) birde bu işlem için intercoler ve klima radyatörü gibi parçaların yerlerinde bir değişiklik yada tadilat yapıldımı? Burak. (Böyle güzel uygulamaları görünce soru sormaktan kendimi alamıyorum ??? :smiley:)

magnum06' Alıntı:
Cihat Bey vinç ne kadar güzel olmuş :smiley: sorması ayıp olmazsa işin maliyeti ne kadar oldu? muayene işi nasıl olacak proje çizilmesimi gerekiyor mu ruhsata işletmek için(her kes kafasından bir şeyler uyduruyor) birde bu işlem için intercoler ve klima radyatörü gibi parçaların yerlerinde bir değişiklik yada tadilat yapıldımı? Burak. (Böyle güzel uygulamaları görünce soru sormaktan kendimi alamıyorum ??? :smiley:)
Burak Bey Teşekkürler,
Montajı bir Mitsubishi gurusu olan İlyas Usta yaptı. Bildiğim kadarıya aracın motorunda bir parça değişikliği yapılmadı. Intercooler zaten yukarıda, klima radyatörünıün de yeri değişmedi. Vincin kenarlarına plastik kapak da takınlınca maksimum seviyede kamuflaj sağlanmış olacak. Vinci ruhsata işletmeyi açıkcası düşünmüyorum çünkü oldukça maliyetli bir iş (arka kasayı ruhsata işetirken epey dilim yandı da :eek: ). Muayene zamanı gelince vinci söker giderim. Ayrıca özelden de mesaj atıyorum

Cihat bey vinciniz gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın. (Gerçi vinç takılırken ordaydım ama adettendir yazayım bende. :smiley:)

Burak bey radyatör sadece yeni kasalarda yukarıya alınıyor çünkü vinc i koymaya yer yok.

Fantastic Light' Alıntı:
Cihat bey vinciniz gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın. (Gerçi vinç takılırken ordaydım ama adettendir yazayım bende. :smiley:)

Burak bey radyatör sadece yeni kasalarda yukarıya alınıyor çünkü vinc i koymaya yer yok.
İyi dilekleriniz için teşekkürler Turgay Bey :smiley: Gerçi L200 pek çok arazi şartında vince gerek kalmadan ilerleyebiliyor ama gezilere katılan Amerikancıları çekmek için gerekiyor sanırım ;)

CİNCİN' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkürler Turgay Bey :smiley: Gerçi L200 pek çok arazi şartında vince gerek kalmadan ilerleyebiliyor ama gezilere katılan Amerikancıları çekmek için gerekiyor sanırım ;)

Yakın bir zamanda kısa bir gezi sonrası Jeep ve Mitsubishi pilotlarının yanyana bir fotoğrafını koyalım. :smiley:

CİNCİN' Alıntı:

Çok güzel bir laf etmişsiniz ne diyelim o zaman vinç'in kancası Amerikancıların kulağına küpe olsun ;D (İnşallah kızan olmaz :mad:) şaka... :smiley:

magnum06' Alıntı:
Çok güzel bir laf etmişsiniz ne diyelim o zaman vinç'in kancası Amerikancıların kulağına küpe olsun ;D (İnşallah kızan olmaz :mad:) şaka... :smiley:
;D ahahaha bunu sevdim gerçekten ;D vinç'in kancası Amerikancıların kulağına küpe olsun

CİNCİN' Alıntı:

Buraya giremedik ya içimde ukte kaldı Cihat abi.

Yakın bir zamanda inşallah senin vinci test ederiz. ;D ;D

photoko.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR