Ufaklık Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİNCİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,525
Ynt: Ufaklık Büyüyor

Yaa benim de içimde çok ukte kaldı artık başka pazara :eek:

Etiketler

Cihat Bey geriye herhalde şnorkel ve chip kaldı ondan sonra tam bir dağ kaplanı olacak diye düşünüyorum şnorkel Malezyadan 1 ay içerisinde geliyormuş (ebay dan ) güç artıran 30 hp lik kiti bir arkadaş Ankara 'da aracına taktırmış bizim kasalara ama o arkadaşa bir türlü ulaşıpta bir fikir sahibi olamadım acaba artıları nedir eksileri nedir ama hep söylenen bir şey var motoru çabuk yersin yakıt tüketimi artar deniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır? Keşke Mitsubishi mühendisleri diferansiyel kilidini ısrarla standart donanımın içerisine sokarken birde bu kasaya 150 hp lik motoru cuk diye koyuverselerdi.(aç tavuk rüyasında kendini buğday ambarında görürmüş :smiley:)

magnum06' Alıntı:
Cihat Bey geriye herhalde şnorkel ve chip kaldı ondan sonra tam bir dağ kaplanı olacak diye düşünüyorum şnorkel Malezyadan 1 ay içerisinde geliyormuş (ebay dan ) güç artıran 30 hp lik kiti bir arkadaş Ankara 'da aracına taktırmış bizim kasalara ama o arkadaşa bir türlü ulaşıpta bir fikir sahibi olamadım acaba artıları nedir eksileri nedir ama hep söylenen bir şey var motoru çabuk yersin yakıt tüketimi artar deniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır? Keşke Mitsubishi mühendisleri diferansiyel kilidini ısrarla standart donanımın içerisine sokarken birde bu kasaya 150 hp lik motoru cuk diye koyuverselerdi.(aç tavuk rüyasında kendini buğday ambarında görürmüş :smiley:)
Derin suya gireceğimden değil ama şnorkel'i ben de istiyorum.
Chip konusunda usta da aynı şeyleri söylüyor. Tüketimi arttırır motoru erken bitirir. Zaten yakıt tüketimi modifikasyonla birlikte uzun yolda 10 lt seviyelerine yaklaştı chip'le beraber bu rakam da atarsa yapılan işemin bir faydasını görmüş olmayacağım. Aynı yakıtla hem gücü arttıran hem de motorun çalışmasını daha verimli hale getirecek bir yazılım varsa ona varım :smiley:

Arabanız tek kelime ile süper olmuş benim kafamdakilerin hemen hemen hepsini arabanıza uygulamışsınız. Bu modifikasyonu Ankara'da yapabilecek iyi bir usta biliyormusunuz acaba ?

W140' Alıntı:
Buraya giremedik ya içimde ukte kaldı Cihat abi.

Yakın bir zamanda inşallah senin vinci test ederiz. ;D ;D

photoko.jpg

Giremedik değil girmemek için yan çizenlere uymak zorunda bırakıldık olm. :smiley:

serdary06' Alıntı:
Arabanız tek kelime ile süper olmuş benim kafamdakilerin hemen hemen hepsini arabanıza uygulamışsınız. Bu modifikasyonu Ankara'da yapabilecek iyi bir usta biliyormusunuz acaba ?
Teşekkürler Serdar Bey,
Sanırım siz de eski kasa L200 arıyorsunuz. Temiz bir araç bulduktan sonra eski kasaları yükseltmek cok sorun değil. Tüm işlemler MT lastik offsetli jant, gazlı amortisör setinden ibaret. Vinç uygulaması için de tampon içinde yeterli alan mevcut. Uygun fiyata halledebilirsiniz, Ankarada da bu islemleri yapabilecek ustalar bulabileceğinizi düşünüyorum, Ankaralı arkadaşlar yol göstereceklerdir. İşlemlerle ilgili İlyas ustaya da danışabilirsiniz. www.ilfer.com.tr

Tam oyle, cok dar gecisleri var hem de derin bir yagmur kanali. Yani girdin mi vazgecmek yok, sonuna kadar gitmek zorundasin

Evet bilirim :smiley:
Geçen pazar öyle bi yere girdik,topu topu 200 mt felandır.3-3,5 saate çıkabildik ;D

Jantın markası Devino genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Ancak jantın offroad amaçlı özel bir jant olmadığını ekstrem ve zor koşullarda kullanılmaması gerektiğini belirtmem gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR