supergezgin Karavan Yönetim Mesajlar 394 Tepkime Puanı 51 Yer Konya Web www.ukkf.org 31 Tem 2014 #1 Arkadaşlar, UKKF YK Başkan Yrd. Birol Ansa'nın kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, Gülçe hanıma ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Merhumenin cenazesi 1 Ağustos Cuma günü Ataköy 5. kısım camiinden öğle namazı ardından kaldırılacaktır. Erdal Ötügen
Arkadaşlar, UKKF YK Başkan Yrd. Birol Ansa'nın kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, Gülçe hanıma ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Merhumenin cenazesi 1 Ağustos Cuma günü Ataköy 5. kısım camiinden öğle namazı ardından kaldırılacaktır. Erdal Ötügen
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 31 Tem 2014 #2 Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Allah rahmet etsin..
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 31 Tem 2014 #3 Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Tanrıdan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.
Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Tanrıdan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.
T Tifa Seat Cordoba 1.4 Tdı, Hobby 455 UF Mesajlar 487 Tepkime Puanı 205 Yer Antalya 31 Tem 2014 #4 Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Merhumeye rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.
Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Merhumeye rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 181 Yaş 75 Yer İzmır 1 Ağu 2014 #5 Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Allah rahmet eylesın . Yakınlarına sabırlar dılerız.
Ynt: Ukkf Yk Başkan Yrd. Birol Ansa'nın Kayınvalidesi Vefat Etmiştir. Allah rahmet eylesın . Yakınlarına sabırlar dılerız.