Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,708

muta

MURAT TAVŞAN
bursa orhaneli yolu üzerinde dağancı köy`ü civarında yapmış olduğumuz bir keşif gezisidir.orhaneli keles ayrımına gelmeden yaklaşık 400m geriden sağa doğancı köyüne girip , köy içinden geçerek uzun ve zevkli bir keşife başladık. cıkmış olduğumuz en yüksek rakım 1600-1700m arasıdır.zaman zaman karşımıza çıkan yol ayrımları ,buralarda daha çok çizilecek rotanın olduğuna işarettir.dipsiz bir kuyu gibi yani .ekibimiz iki araçtan oluşmaktadır araçlar lada niva olup petlas traktör lastiği kullanmaktayız.diğer ekipmanların dışında bir araçta vinç vardır[attachment=1][attachment=2]

Etiketler
Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

fotoların kalitesi biraz bozuk umarım beğenilir[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

[attachment=1]

arkadaşlar,yeni üye ve bilgisayar özürlü olduğum için hata yapmış olabilirim ,öğrenmeye çalışıyorum şimdiden özür dilerim.

Güzel bir gezi. Her ne kadar Niva'ların hava filtresi kutusu arka tarafta olsa da, bence kendiniz bile yapsanız aracınıza snorkel takın.
Motorunuz su çekerse masraf çıkarabilir.
Güzel yerlerde, güzel offroad. Devamlarını takip edeceğim.

Gezi paylaşımı için teşekkürler. Küçük konvoylarla yapılan gezilerin tadı bir başka oluyor. Kendinizle daha çok başbaşa kalabiliyorsunuz. Hem kalabalalık hemde bireysel gezilerinizi paylaşmanız dileği ile..

Çok güzel görüntüler işanlah devamı vardır selamlar
yunus

arkadaşım bu gezi yeni tarihli mi
her taraf yemyeşil görünce şaşırdım
buralarda yeşil filan yok

Etaplar çok güzelmiş, paylaşım için teşekkürler. Bu tür gezilerde kesinlikle küçük gruplar avantaj fakat en az 3 araç olsa daha iyi bence.

arkadaşlar,cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.snorkel takmadım, belki şansıma ama hiç sorunda yaşamadım.araç sayısına gelince az araç kesinlikle daha sakin ve dinlendirici oluyor daha fazla km yapılıyor doğal olarak daha fazla yer görüyorsun.etrafın yeşil olması ise ,burası bursa arkadaşlar yaz kış her mevsim yeşil vardır. yakında farklı etabları da göndericem görüşmek üzere.

SON KONULAR - FORUM