Ümraniye Mahmutşevketpaşa Gezisi (14 Ekim 2007)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çeçen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,647

Çeçen

Maceracı
Mesajlar
35
Tepkime Puanı
0
Yer
Çamlıca
Selam macera tutkunları,

14 Ekim bu pazar ve her pazar Çamlıcadan hareketle Ümraniye, hekimbaşı, çengelköy, küçüksu, paşabahçe, beykoz, riva DÖNÜŞ riva, mahmutşevketpaşa, zerzavat, acarlar yolayrımından polonez yönüne dönüş, çavuşbaşı, hekimbaşı, ümraniye, çamlıca.

07.30 da Mado Çamlıcan hareket,

08.00 Ümraniye Carrefour girişi,

08.30 Küçüksu köprüsü, devamında katılacak olanlar beykoz tarihi çeşmeleri önünde kısa bir mola esnasında bize katılabilirler.

10.00 Beykozdan hareket, devamında performansa göre Rivaya kadar tammm gazzzzzzz.

Dönüşte asıl antreman başlıyor, o güzelim sakin ve inişli yokuşlu yollardan
Mahmutşevketpaşa, eski yoldan zerzavatçı, acarlar kavşağına (isteyen arkadaşlar kavacık yönünden anadoluhisarına geçebilir, gerekirse hep beraber boğazdan dönüş yapabiliriz) ordan çavuşvbaşı, hekimbaşı, ümraniye, veee Çamlıcaa.

Evleri yakınlığı sebebiyle boğazda bize katılacaklar küçüksu köprüsünde veya Beykozda bize katılabilirler.

Daha çok antreman ağırlıklı ve tabii gezi yönü de olan, trafik yoğunluğu belki istanbulda en az olan bir rotada sürüş yapmış olacağız. Katılımcıların performansına göre rotaya göre beğenilerinizi burda paylaşırız ve bu turun devamını da ona göre şekillendiririz.

Kask, eldiven, yağmurluk unutmayalım.

Şimdide Katılımcıların listesini oluşturalim isterseniz.
__________________
MADO ÇAMLICA
532 564 18 89

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16648
 

Etiketler
Ynt: Ümraniye Mahmutşevketpaşa Gezisi (14 Ekim 2007)

Hocam merhaba...Bu geziyle ilgili bizleri bilgilendirebilirmisiniz...Bu etkinlik yapıldımı? Eğer yapıldıysa gezi notlarını ve fotoğrafları bizlerle paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler...
 

Ynt: Ümraniye Mahmutşevketpaşa Gezisi (14 Ekim 2007)

AYDURAN' Alıntı:
Hocam merhaba...Bu geziyle ilgili bizleri bilgilendirebilirmisiniz...Bu etkinlik yapıldımı? Eğer yapıldıysa gezi notlarını ve fotoğrafları bizlerle paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler...

Üstat, bu etkinliği biz kendi arkadaş gurubumuz defalarca yaptık ama gezenbilirden öğrenipte katılan olmadı malesef. Birkaç resim iyi olur haklısınız.

Mpaa010 1

Mpaa013 1

Mpaa029 1

Mpaa019 1

Mpaa015 1
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst