Ünal ÇELİK'in Dikkatine!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,559
Ynt: Ünal ÇELİK'in Dikkatine!

seyit' Alıntı:
Biraz siyasi bir platforma kaydırmış olduğumuz konuyu artık bu sayfalar üzerinden daha ileri götürmemek için arkadaşların aynı yada benzer özellikte yorum göndermemesini ve hatta gerekirse moderatör arkadaşlardan da buna bir kilit koymasını özellikle rica ediyorum.
kimse elini taşın altına sokmasın ve kimse sorumluluk almasın ve kimse cesaretli olmaya kalkmasın diye anlıyorum ben bu sözü seyit bey.çok üzülerek ifade etmeliyim ki bu ülke ve bu bayrak bizlere emanettir emanet de sahibine sağlam ve tek parça olarak teslim edilmelidir''çocuklarımıza torunlarımıza yarınlarımıza sahip çıkmak adına,, saygılarımla ( bu arada sizin de iyiniyetli olduğunuzu düşünüyorum yanlış anlaşılmasın olurmu)

Etiketler

yasakşehir07' Alıntı:
kimse elini taşın altına sokmasın ve kimse sorumluluk almasın ve kimse cesaretli olmaya kalkmasın diye anlıyorum ben bu sözü

Hayır,o anlamda söylemedim.Sadece farklı içerikteki bu forum sayfalarına siyasi bir konuyu daha fazla sokmamayı amaçladım.En azından açık forum sayfalarında.

merhabalar 2012 ağustos ayında bizzat kırıkkale mke hurdalığını gezme şansım oldu ve o dediğiniz dağ yığını gibi m38leri gördüm ve içim cız etti bir çöp gibi birbirlerinin üzerine yığılmış, ayrıca hurdalıkta araba kalmamış hep land var motor şanzıman ve defransiyel yığınları var fakat bize yani sivillere hiçbi şekilde yedek parça satılamayacağını belirttiler ancak ihale ile alan adam ile anlaşırsak alabiliceğimizi söylediler..

.....

253860_335284429899077_1636395598_n.jpg

304972_335278749899645_1165733154_n.jpg

524326_335278583232995_328094848_n.jpg

seyit abi kusura bakma bunu cok geç gördüm cünki eskisi gibi siteye girmeye pek vaktim olmuyor

öncelikle amerikadan birisi gelip alsa 100 adet motor emin ol haberimiz olurdu bir şekilde olmamışsa bu işde 1 iş var derim

bir önemli husus aslında şudur 12 yıl kadar birkaç sene yanılabilirim tam hatırlamıyorum askeriye willys ve cj araclarını satışa cıkardı o zamanlar 173 adet ist 350 a det kadarda ankara arac aldı detayları malesef yazamıyorum herkesede söyledik o zamanlar alın imkanınız ölcüsünde ne kadar alabiliyosunuz diye cünki bu satışdan sonra kalanlar hurda olarak satıldı ve gercekden hurda idi 2005 yılları idi askeriye son kalan deposundaki jeep yedek parcasınıda elinden cıkardı ama amlesef geride kalan aracların net bir akıbetini kimse öğrenemedi bircok şehir efsanesi var ama resmi olarak veya tam şu oldu diyebilecek kimsede yok dönem dönem alınan kararlar yüzünden kimisi gercekden eritildi kimiside kullanılamayacak hale gelip gercek anlamı ile hurda oldu cok başka detay ve bilgiler var ama onları yazmaya kalkarsak ne sayfa yeter nede bu işin sonucunda hayırlı bişe cıkar bu arada fransadan malesef her yolu denememe rağmen yasalar nedeni ile bişe getirmek imkansız detaylara zaten girmeye hiç gerek yok keşke elden bişe gelse ama malesef sevgi ve saygılarımla seyit abi ( benden cok daha iyi bilen abilerimiz var ama onlarda malesef konuşmaz benimde elimden ancak bu gelir )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR