KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı
selam umut kaptan ben yeni üyelerden biriyim 1981 u 1100 l unimog (416 doka )satın aldım aracımda herhangi bir el kitabı vb. materyal yok elinizde ki tamir kitaplarına nasıl ulaşa bilirim aydınlatırsanız sevinirin iyi günler.
slm umut kaptan şuan underwater ( can ) la beraberim erenatac ın kardeşi gümüşhane de benim misafirim acaba tamir kitaplarını tarama işlemi bittimi aracımın en ufak parçasını bile buralarda sökecek usta yak benim için bulunmaz bir nimet olacak bu bilgilere ulaşma konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar
keşke biran önce bitse.bende de vardı ve malulen emekli olurken arkadaşıma bıraktım.benimçok işime yaradı ve o katalog sayesinde hiç zorlanmadan herşeyi yapmama imkan sağladı ve bize kurs vermeye gelenlere ben kurs veriyordum ;D
Herkeze Merhaba,
9 gün önce bu konu ile ilgili msj yazdığımda henüz bir ünimog sahibi değildim...şimdi bir 406 sahibiyim .Söz konusu dökümana ilgim ve ihtiyacım hat safhada
zira araçları aldığım dün gece çok yorgun olmama rağmen uyuyamadım.Bu duruma çocuksu bir heyecan ve birde endişe hakim di.. :
Sevincim ; 4x4 lere ilgi duymaya ve kullanmaya başladığım 94 yılından bu yana hep hayalim olan araca sahip oldum,
Endişem ; aracın tamir ve bakımı ile ilgili ne benim bilgim var ne de burada bu konuyla ilgili çalışan bir usta var..
Bu sebeble sizden ricam fotokopi de olsa bu kitaba ulaşmak. Umut bey,Üniversitelilere fotokopi ile kitap çoğaltan mağzalardan bedeli mukabilinde çoğaltabilirseniz bir adet almak istiyorum veyahut kitabı gönderebilirseniz burada çoğaltarak size tekrar yollayabilirim.