Ünlü taometre si de bu...ünlü diyorum zira çok uğraştılar tekrar takacağız diye ama başaramadılar... ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
Sağol ..ama bu proje beni bazen ustalara düşman etmedi değil...bazen sağlıklı düşünemiyor insan.. zannediyorum bir daha böyle detaylı bir işe girişmem :-\
Sağol ..ama bu proje beni bazen ustalara düşman etmedi değil...bazen sağlıklı düşünemiyor insan.. zannediyorum bir daha böyle detaylı bir işe girişmem :-\
Bu kısmın fotoğraflarını mümkün olduğunca sık yollamaya çalışacağım, zira ünimog un en güzel hali bece bu,,,şaka yapmıyorum gerçekten ençok beğendiğim hali kabin yokken ki hali...Adamların yaptıkları yerleştirme mükemmel hayran kalmamak mümkün değil...
Bu ikinci tecrübe ; Sayfanın başındada kısaca bahsetmiştim,Ambulans kasa defender den 100inch defender yaparak daha önce bir tecrübe yaşamıştım ..O daha zor bir proje idi çünki örnek yoktu hiç elimizde,yalnızca internette bulduğumuz şase ölçüleri ve bir kaç resim,bu projede hiç olmazsa örnekler var.
100 inch defenderi yaparken Alanyalı ustalarla çalışmıştık ,anlattıklarını zorla da olsa anlayan ,anladığınıda yapan insanlardı beni çok fazla yıldırmamışlardı..