tamertalas
Kamp I
Part listi ben rus internet sitelerinden buldum neden paylasmiyormus hicbir firma ? ben size istediginiz aracin part listini pdf formatinda atayim zor oluyor ama bulunuyor , hem parcasi yok diyorsunuz hemde listeyi vermiyorsunuz listeyi muzeye mi bagilacak o zaman koskocanan kol uman firmasi ? Ben bir ara kolumani almanyaya bile sikayet etmeyi dusundum ben mercedesin aracini topluyorum buradaki dist nmhic yardimci olmuyor diye . Ben mercedes parcasi satan bir abimin sitesinden zaten bahsetmis oldugunuz yardimi alabiliyorum fiyat konusunda parcayi almanyadan getirtme konusunda hic yardimci olmuyorsunuz en dandik parcalar bile yok sizde kaldi ki piyasada en az 3000 4000 arasinda u 404 406 416 var ivedik hurdacilar olmasa halimiz toz duman
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyefendi bahsettiğiniz araçların parçaların bir çoğunu teminini Almanya fabrika bile durdurdu. Bu nedenle Almanya'da Mog parça işini yapan bir çok firma var. Bu firmalarda Gagenau'nun elinde kalan orijinal parçaları toplayıp onların satışını yapıyor ya da donör olarak kullanarak ürettiriyor. Bu nedenle siz bizim üzerimizden sipariş etseniz dahi Almanya bunları tedarik edemiyor. Biliyorsunuz ki üreticilerin ürettikleri araçlara ömür boyu parça temini zorunluluğu bulunmuyor. İzlemiş olduğunuz alternatif yollar bence doğru. Mog'u seven dikenine katlanır deyip konuyu noktalayalım bence ...