Unimog Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,399

Etiketler
Ynt: Unimog Arıyorum

http://www.sahibinden.com/4_adet_turistik_amacli_unimogWQQaXQQ7105345WQQpXQQdisplayitem?
birde bunlar var 4 ü 15 se süper ötesi

ercumentoflas' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/4_adet_turistik_amacli_unimogWQQaXQQ7105345WQQpXQQdisplayitem?
birde bunlar var 4 ü 15 se süper ötesi
12- 15 arası istiyor tanesine ben görüştüm,bu fiyatada 50 nc motorlu için çok para

Mehmet bey dün yani pazartesi günü Ankara ivedik hurdacılar sitesindeydim. İnsanlar park bahçe gezer bizlerde boş zamanlarımızda sanayi siteleri ve hurdacıları geziyoruz. Orada bu unimog ları yapan bir yer buldum. 7-8 tane unimog vardı. Adamlar nadir abiyi hemen tanıdılar. İşletmecilik ahlaklarını Nadir abi daha iyi bilir ama ben çektiğim bir kaç resmi vereyim.. Fikir açısından iyi olabilir. Sıfırdan yapıyorlarmış, 15 ile 20 bin YTL arasında sağlam bir mog sahibi oluyormuşsunuz.

Photo-0037-1.jpg

Photo-0039-1.jpg

Photo-0038-1.jpg

Photo-0036-1.jpg

Photo-0035-1.jpg

Adamların kartını aldım. İlginizi çekerse verebilirim.

jeep' Alıntı:
Mehmet bey dün yani pazartesi günü Ankara ivedik hurdacılar sitesindeydim. İnsanlar park bahçe gezer bizlerde boş zamanlarımızda sanayi siteleri ve hurdacıları geziyoruz. Orada bu unimog ları yapan bir yer buldum. 7-8 tane unimog vardı. Adamlar nadir abiyi hemen tanıdılar. İşletmecilik ahlaklarını Nadir abi daha iyi bilir ama ben çektiğim bir kaç resmi vereyim.. Fikir açısından iyi olabilir. Sıfırdan yapıyorlarmış, 15 ile 20 bin YTL arasında sağlam bir mog sahibi oluyormuşsunuz.

Adamların kartını aldım. İlginizi çekerse verebilirim.

göktuğ bey sayenizde bende bu fotoları görünce ivediğe gitmiş gibi oldum :smiley: en azından burdan aracı tarif edip sayenizde fiyatlarını öğrenebilirim,kişilerin iletişim numarasınıda yazarsanız çok memnun olurum,ilgi alakanızdan dolayıda ayrıca minnettarım size.

expres' Alıntı:
göktuğ bey sayenizde bende bu fotoları görünce ivediğe gitmiş gibi oldum :smiley: en azından burdan aracı tarif edip sayenizde fiyatlarını öğrenebilirim,kişilerin iletişim numarasınıda yazarsanız çok memnun olurum,ilgi alakanızdan dolayıda ayrıca minnettarım size.

araçları ihale ile alıyorlar.. benzinli 404 ve 406 var ellerinde.. dizel mercedes kamyon motoru koyuyorlarmış, yani 3-4 bine aldıkları aracı, müşterinin isteği doğrultusunda topluyorlar. Yada baştan anlaşıyorsun 13 bine bana şu özellikte yap diyorsun, yapıyorlar.. resimde gördüğün beyaz 406 yı 20 bine vereceklerini söylüyorlardı. Araç çok hoşuma gitti benim. özellikle lastikleri ve duruşu nefisti. çıkamayacağım yer yok gibi duruyordu.. Ama size önerim Nadir abi ile konuşmadan karar vermeyin. Adamların telefonları aşağıdaki resimde. (kartvizit olarak çektim)

Photo-0041.jpg

Photo-0045.jpg

0 312 396 31 97 cep: 0 536 893 63 45 Erdem usta

mogzilla' Alıntı:
Erdem Usta iyi esnaftır.Alışverişi düzgündür.Ticaret yapılır, yemeği yenilir , suyu içilir.

nadir bey,teşekkür ederiz inş. yakın bir zamanda unimogumuza kavuşup sizinle tanışma fırsatına nail olurum, saygılar

Ben buldum ben buldum.
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8676950
Bundan iyisini bulamazsiniz. :smiley:
Sevgiler

expres' Alıntı:
2 adet unimog arıyorum

sağda solda gören varsa da lütfen bilgi versin
toplanmamış halde arazileri sağlam olması yeterli benim için,2 tane ruhsat problemi olmayan unimog arıyorum
öncelikler bu konuyla ilgilenen herkeze teşekkür ederim
arkadaşlar ben aracımı almış bulunmakdayım,tasiş mersinden dün aracımı teslim aldım,nadir bey öncelikle size teşekkür ediyorum bu satışdan sizin sayenizde haberdar oldum,toplam 7 araç vardı satışda ve en temizini ve en pahalısını almak bana kısmet oldu,araçların 4 tanesi ankara ya,2 tanesi kayseriye,1 taneside istanbulda bana olmak üzere hepsi satılmıştır.

aldığım araç
unimog 1300L
model 1982
renk sarı-lacivert
motor 5600 cc diesel 6 silindir turbo yok 130 ps
şanzıman 8 ileri 4 geri

aracı dün teslim alıp birazcık deneme imkanımız oldu güzel bir alete benziyor en azından arızalı hiç bir şey çıkmadı,aracı tıra yükledim 2 gün sonra istanbul maltepede olacak görmek isteyen,almak isteyen :smiley: (şaka) görebilir. bu forumda bana araç bulmamda yardımcı olan ve ilgilenen herkeze teşekkürler,iyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR