Unimog Camper (CamperMog)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EVOLUTİON Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,913

Etiketler
Ynt: Unimog Camper (CamperMog)

stefanauto.jpg

Favorimdir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61176.0

Böyle yerli bir araç kullanılarak, bir unimog camper yapılabilir mi, ne dersiniz?

Cavid Sezen

Hepsi harika ama bunlar benim favorilerim A5 C6 C11 A15 B40.

gezmen' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61176.0

Böyle yerli bir araç kullanılarak, bir unimog camper yapılabilir mi, ne dersiniz?

Cavid Sezen

Turkar kamyonu daha önceden de tartışmıştık, sonuçta yerli malı yurdun malı, başarılı olmasını herşeyden çok isterim. Ama Unimog Camper için biraz küçük bir araç gibi göründü. Lastikleri falan küçük değil mi, bu araç hangi arazide gidecek tam anlayamadım. Bana biraz hava alanlarındaki bagaj taşıma araçlarını hatırlattı.

yapıcam dedikden sonra hersey olur neden olmasın minyatür bir araç ama orman içinde daha etkili olabilir güzelde olur bence.
Geçen hafta balıkesir çevre yolunda metalikgri bir CamperMog gördüm hafif arazi lastikleri olan galiba 1700 modeliydi ama birazdaha yüksek gerçekden çok güzeldi bizim üyemizmiki acaba o arkadaş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,009
Kayıtlı Üye Sayımız
166,757
Kaydolan Son Üyemiz
ahmeterismis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR