Unimog Restorsyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orgasmatron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,714

Etiketler
unimog

Resimler benzworld formunda var , ikk resimler 2013 yilindan konu eski , satildi coktan onlar is makineli ruhsatlo mi lazim size ?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumu biraz canlandıralım dedim, unimogu adam akıllı Turbolayan tek kullanıcı olarak işi biraz daha ilerleteyim dedim, umarım mog fanlarına faydalı olur

Öncelikle mercedes 2521 mazot pompasını (kamyonda jargon neyse bu şekil) edindim om 366 uzerinden aldım. Şunu belirteyim mercedes 2521 10 teker kamyon ne çeker ne taşır bilen biliyor, om 366 om 352 motorun çok az geliştirilmiș hali , o 210 beygir bizim ki de o kadar ama pompa uzerindeki pompa beslenemediği için ivedikten bir pompa almıştım(diaframli) oda kifayet etmedi om 366 pompası koyduk

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pompanın çıktığı motor om 366 turbo

Pompayı takmakla oluyor mu ? Tabi ki hayır

Çünkü pompa uzun ve yağ filtresinin yer kalmıyor

Ayrıca enjektör boruları da uymuyor om 366 nin enjektör borularını aldık takmadık ama işlem ok

Bizde mercedes kitabina baktık bu yag filtresi nereye gidecek tabi ki mercedes herşeyi düşünür görüldüğü gibi kompresörün üstüne almiş

Tabi ki bunla bitti mi bitmedi ..... volanti var baskısı var ... ) ama mercedes unimog yapmak güzel birşey sadece legolari bir araya getiriyorsunuz arastirma puzzle gibi ama illa ki cevabı var

Devamı bir sonra ki haftaya,
işi bilen adam için bu paylaşımlar altın değerinde az gibi ama çok öz bilgiler, bu bilgiler benzworld forumunda yok

Ortam yakında yanacak takipte kalın ...