Unimog Şase

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,761
Ynt: Unimog Şase

Yavuz abi hayırlı satışlar. Beklenenler olmadı o yüzden dönemedim sana kusura bakma.. Üstüne birde şanzıman derdi sardı başımı, şimdi heavyduty otomatik şanzıman bulabilirmiyim o kaşıntıdayım. ;D Tekrar hayırlı satışlar.

Etiketler

jeep' Alıntı:
Yavuz abi hayırlı satışlar. Beklenenler olmadı o yüzden dönemedim sana kusura bakma.. Üstüne birde şanzıman derdi sardı başımı, şimdi heavyduty otomatik şanzıman bulabilirmiyim o kaşıntıdayım. ;D Tekrar hayırlı satışlar.

Göktuğ rica ederim. Benimki zaten kaşıntıdan kurtulmak için kesip atma operasyonu.:smiley:):smiley:)
Mesajını cevaplayamadım kusura bakma, bi mukabele kardeşim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Göktuğ rica ederim. Benimki zaten kaşıntıdan kurtulmak için kesip atma operasyonu.:smiley:):smiley:)
Mesajını cevaplayamadım kusura bakma, bi mukabele kardeşim.

Abi durumunu biliyorum, şimdi bende olsa üzerine en az harcasam 30-40 bin harcamalıyım ;D çok büyük vakit ve nakit kaybı oluyor, yoksa kaşıntı bitmez ;D

Umut Çelikel de TF727 otomatik şanzıman varmış. Sahibinden com da gördüm. bizim düz 6 silindire uysa onu alacağım ama uymuyor zannedersem araştırdım biraz. otomatik kaşıntısı işte..

Selamlar Yavuz bey,

Var bir deli hemde ne delide cok zamansiz cikardin unimog saseyi hergun ilk actigimda Siteyi bu konuya bakinip keske satilmasada belki fiyati dusururde butceme uyar zamanla bana kalır diyerek ahlar cekip hayaller kuruyorum sakin ola yanlis anlama maksadim fiyat kirmak degil zaten fiyat kirsan dahi ilk 6 ayda alabilmem kesinlikle imkansiz suan yayla evimizin insaatiyla mesguluz CJ de hala sanayide yatiyor Sana Hayirli pazarlar benimkisi oylesine ic gecirip hayal kurmak sesli dusundugum icim icin Ozur Dilerim yokmu benim gibi bir deli diyince kendimi yazmaktan alikoyamadim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

jeep' Alıntı:
Umut Çelikel de TF727 otomatik şanzıman varmış. Sahibinden com da gördüm. bizim düz 6 silindire uysa onu alacağım ama uymuyor zannedersem araştırdım biraz. otomatik kaşıntısı işte..

Olması lazım büyük ihtimalle.

asilhector' Alıntı:
Selamlar Yavuz bey,

Var bir deli hemde ne delide cok zamansiz cikardin unimog saseyi hergun ilk actigimda Siteyi bu konuya bakinip keske satilmasada belki fiyati dusururde butceme uyar zamanla bana kalır diyerek ahlar cekip hayaller kuruyorum sakin ola yanlis anlama maksadim fiyat kirmak degil zaten fiyat kirsan dahi ilk 6 ayda alabilmem kesinlikle imkansiz suan yayla evimizin insaatiyla mesguluz CJ de hala sanayide yatiyor Sana Hayirli pazarlar benimkisi oylesine ic gecirip hayal kurmak sesli dusundugum icim icin Ozur Dilerim yokmu benim gibi bir deli diyince kendimi yazmaktan alikoyamadim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Hepimiz bu delilikten burada değilmiyiz. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Rica ederim , inanın aldığım paraya veriyorum biri alırsa. ;D ;D ;D ;D ;D ;D benide kurtarırsa diye bir umut. ;D ;D ;D

şunu bir v8 defender kamyonetin altına takıp versen mustafa abi ile konuşup alırdım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR