UNIMOG ŞASSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,605

israfil_baku

Kamp II
Yer
Bakü
Selamun aleykum.Bende Unimog hastaligina kaç senedir tutuldum ve Allahın lutfu ile Azerbaycanda bir Unimog sahibi biz olduk.Aldıgım karavanin kassasının şassiye birleşmesi beni düşündürdü.Ekledigim broşürün 15 sayfasindaki şassi platformü benim arabamda yok.Şu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.

Ekli dosyalar

• UHN Range - U4000 - 5000.pdf
    2.6 MB · Görüntüleme: 218

Etiketler
Ynt: UNIMOG ŞASSİ

Rus sitelerinde boyle bir videoya rastlandim.Acaba kassanin bu kadar daima yellenmeyi dogrumu?http://rutube.ru/tracks/2517509.html.
Şassi birleşmesi numunelerini ekledim.

8.JPG

7.jpeg

Ynt: UNIMOG ŞASSİ

İsrafil kardeş,

Ünimog ların arka kasa bağlantıları genelde bu şekildedir..bunu sebebi ise şasenin iki tarafının ayrı olarak esneme ye sahip olmasıdır.Bu arazide araca avantaj sağlar.Kasada şaseye bu şekilde bir noktadan bağlanmış olup şasenin esnemesi esnasında kasma yapmasını engeller... Benim yaptığım doka da da küçük kasa bu şekilde bağlıydı..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81735.new#new

Bakü ye selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler