Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kürşat bu yaz tatili dönüş yolumda kapadokyada vardı aklıma jiple safarı olayını soktum hanım çoluk çocuk tombalak buralara giremeyiz ama becerebildiğimiz kadarıyla deneriz artık.
ellerinize saglık çok güzel fotolar bi çok güzel yerler var mesela Ürgüp'ten Avanos'a giderken tam yoldan çıkmalık yerler... biz bukadar tanıtamıyoruz memleketimizi tekrar tşkkür ederim kendi adıma...
ömrümün yarısı buralarda geçti ama sizin kadar güzel parkurlara ben bile girmedim, harika olmuş, ben bir kayserili olarak ben bulamıyorum buraları siz nasıl buldunuz ;D elinize emeginize saglık.
kürşat bey cok güzel bir gezi olmuş resimler harika sizin şu gectiginiz dar bir yer var cok dar merak ettimde araçın yanları sürttümü sürtmediyse lanrover defender oradan gecermi ? ilk tur otobüsüyle gittim birşey anlamadım sonra üç dört kez mercedesle gittim kapatokyaya gezmek için en azından 20 gün gibi geiş bir zamn olmalı mersinden saim yel saygılarımla