Ürgüp’dten Amanos’a Küçük Kapadokya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,440
Ynt: Ürgüp’dten Amanos’a Küçük Kapadokya

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_6348.JPG

IMG_6357.JPG

IMG_6360.JPG

Etiketler

Emeğinize sağlık gidip görülmesi gereken harika yerler

Ynt: Ürgüp�dten Amanos�a Küçük Kapadokya

Ne diyebilirimki memleketimi oldukça güzel gezmişsiniz ama görülecek birçok rota daha olduğunu söylemek isterim

Yer alti şehirlerine girmedin mi? 3 kere gitmiştim gençlikde bisikletle dolaşiyoduk.

Kürşat bu yaz tatili dönüş yolumda kapadokyada vardı aklıma jiple safarı olayını soktum hanım çoluk çocuk tombalak buralara giremeyiz ama becerebildiğimiz kadarıyla deneriz artık.

ellerinize saglık çok güzel fotolar bi çok güzel yerler var mesela Ürgüp'ten Avanos'a giderken tam yoldan çıkmalık yerler... biz bukadar tanıtamıyoruz memleketimizi tekrar tşkkür ederim kendi adıma...

ömrümün yarısı buralarda geçti ama sizin kadar güzel parkurlara ben bile girmedim, harika olmuş, ben bir kayserili olarak ben bulamıyorum buraları siz nasıl buldunuz ;D elinize emeginize saglık.

Teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim ilk fırsatta oraya kamplı gidip daha detaylı bir gezi yapıcam :smiley:

kürşat bey cok güzel bir gezi olmuş resimler harika sizin şu gectiginiz dar bir yer var cok dar merak ettimde araçın yanları sürttümü sürtmediyse lanrover defender oradan gecermi ? ilk tur otobüsüyle gittim birşey anlamadım sonra üç dört kez mercedesle gittim kapatokyaya gezmek için en azından 20 gün gibi geiş bir zamn olmalı mersinden saim yel saygılarımla

iyi bir gezi emeğinize sağlık.iyi bayramlar.

Kürşad Bey, her şey dört dörtlük olmuş. Anlatım, fotoğraflar.. Elinize sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR