Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,591

Etiketler

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Teşekkürler Ercan Abi :smiley: :smiley:

Neşeniz bol olsun, Ahmet bey ve ekibiyle Topuk Gölü etkinliklerinde tanıştık. Güler yüzlü ve paylaşımcı arkadaşlarımıza Ankaradan selamlar.
Cartop

Sizi benzinlikte uğurladıktan sonra içim bir buruldu ki, sormayın ! :-[

Fotoğrafları görünce hepten buruldum şimdi :(

Keşke fırsat yaratıp gelebilseydim... Güzel gezi olmuş her zamanki gibi, fotoların devamını bekliyoruz..

Selamlar.

erco' Alıntı:
işte landcı Ahmet arkadaşımız ve saz heyeti Serkan

Ahmet sizin araç gözükmüyor ?

nasıl gittiniz ki ?
eğer mavi kutuyla eşlik ettiyseniz birilerine aşağı atalım demekte haklı olmasınlar ;D

Nejat Abi saz heyetinin opel combosuyla gittik.malum yol uzun ambulansin lpg beyni arizali yakit 2 katina cikti.
Mavi kutu yanimizdaydi. Fakat pazar sabah ikimizde mavi kutuyu almamistik yanimiza. Saolsun Emre Abi bizi aracina kabul etti. Nivalar hakkinda bir iki yorum yapinca beni aractan atmaya karar verdiler.
Niva hakkindaki elestiriyi burda yapmak istemiyorum. :smiley: Artik landci abilerimle geziye cikacamda dedim. :smiley: ortalik iyice karisti. :smiley: hatta Ademi Abi arac basi para toplamaya karar verdi. :smiley: beni dagda birakmayan Nivaci Abilerim siz baskasiniz. :smiley:

Beni aractan atmaya karar alininca ben sustum zaten :smiley:
Gezi ucreti olarak para topliyacakti. :smiley:

vosdost' Alıntı:
Beni aractan atmaya karar alininca ben sustum zaten :smiley:
Gezi ucreti olarak para topliyacakti. :smiley:

sen güzel insansın, kimse kıyamaz sana.
landcı veya diğerleri farketmez takılmaya devam...

ahmet kardeşim ister landcı ol ister jjci ne olursan ol gel... senin gibi güzel insana her şekilde yer var gönlümüzde... (para toplama işini güzel planlarsak senle youmuzu buluruz.. olmadı biz para demeyelim şarap alalım direk milletten :smiley: şifreleme yapalım yanış anlaşılmasın :smiley:
pazartesi geldik çok yoğun bir çalışma ortamı var evdede net yok o yüzden foto ekleyemedim en kısa zamanda bende yapıştırırım..

DSC00158.jpg
DSC00160.jpg
DSC00183.jpg

Bu kadar aracın bir arada olması bile bence başlı başına bir olay oldu.. biz genelde yiyenbilir tadında takılıyoruz...
benim amacım
yeni bir yer keşfet, dostluklar arkadaşlıklar kur,yeme ve içme eksik olmasın + araçları üzmeden sınırlarında offroad yap.....

Cok tesekkurler. Mutlu,huzurlu,nese dolu bir gezi ancak sizlerle olur.
Saygilar sevgiler. :smiley:

gene içimden geldi, güzel insanlar ve dağ...

Bir adam, kötü yoldan para kazanıp bununla kendisine bir inek alır. Neden sonra, yaptıklarından pişman olur
ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış olmak için bunu, o zamanlar aynı zamanda aşevi işlevi görmekte olan bir dergaha bağışlamak ister.

Adam Hacı Bektaş-ı Veli'nin dergâhına gider. Durumu Hacı Bektaş-ı Veli'ye anlatır ve o "helal değildir" diyerek bu kurbanı geri çevirir.
Bunun üzerine adam Mevlevi dergâhına gider ve aynı durumu Mevlana'ya anlatır.

Mevlana ise bu kurbanı kabul eder. Adam aynı şeyi Hacı Bektaş-i Veli'ye de anlattığını ama onun bunu kabul etmemiş olduğunu söyler
ve Mevlana'ya bunun sebebini sorar.

Mevlana şöyle der:

- Biz bir karga isek Hacı Bektaş-ı Veli bir şahin gibidir. Öyle her leşe konmaz. O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul etmeyebilir.

Adam üşenmez kalkar Hacı Bektaş dergâhı'na gider ve ona, Mevlana'nın kurbanı kabul ettiğini söyleyip bunun sebebini bir de Hacı Bektaş-ı Veli'ye sorar.

O da şöyle der:

- Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir. Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez.
Bu sebepten dolayı o senin hediyeni kabul etmiştir.

bana göre burada Mevlana dağı, bağışlanan şey ise bizleri, dostluğu ise Mevlananın gönlü temsil ediyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR