Merhaba K.maraştan yazmaktayım 2 yıldır niva kullanıcısıyım yeni aldığım aracımda dif kilitini kullanırken sorun yoktu fakat offroad yaparken birden araç dif kilitinden çıkmaz oldu ve arka teker sanki kızaklıyor çok sert dönüyor.Aracı lifte kaldırdığımda dif kilitinden çıktı indirdim taktım yine çıkmadı ve araç dif kilitinde iken acaip zorlanıyor yine kaldırdım ön şaftı söktüm araç dif kilitine girip çıkıyor ön şaftı taktım arkayı söktüm araç dif kiltine yine rahat girip çıkıyor .Dif kilitinde takılı kalınca vibrasyon başladı ve dif kovanları ve arazi şanzumanı yanar derecesine ısınıyor .Şanzumanı yere aldık sorunsuz şekilde arazi ve dif kiliti girip çıkıyor bu arada şaftları sökerken şaftta milim boşluk yok ve kasmış şekilde levyelerle zor çıkıarıyorum şaftları vibrasyon için trans şaftı bilyalı ile ve 6 köşe lastiği değiştirdim şaftları taktım sonuç yine aynı yine vibrasyon yine dif kilitinden çıkmıyor difler ve arazi şanzumanı acaip ısınıyor istavrozlar sağlam sorun nedir bulamadım dip not olarak kalsın nivalara sürekli 4 çeker deniliyor peki arka şaftı sökğnce neden dif kiliti olmadan hareket etmiyor .Yardımınızı beklioyrum saygılarımla