üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,814

barb

Yeni Üye
slmlar
anadoluda yasamam nedeniyle otomatik sanzıman ustamın iyiği(!) çok sevdiğim ZJden ayırdı beni , ama jeep tutkusu kanıma girdi bir kere..
bu sefer daha dikkatli olmak tabiri caizse yoğurdu üflemek durumundayım..
bu nedenle çok değerli görüşlerinize ihtiyacım var,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-sahibinden-lpg-li-2000-model-siyah-grand-cherokee-4-7/detay

bu araçla ilgili çok değerli tavsiye görüş ve önerilerinizi heyecanla bekliyorum,
lütfen biran önce çamura kavuşmam için yardım edin.
saygılarımla...

Etiketler
Ynt: üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var

ben kestirmeden direk yorum yapayım kusura bakmayın....ben olsam almam...bu arabanın star fiyatı 30-35 arasıdır....daha aşşa fiyatlarda epey dikkatli olmakta ve sorgulayıcı olmakta fayda var...yorgun 25 lik bir wj ye 5000 lira harcasanız da 10.000 haracasanız da zil gibi olamaz...o nedenle wj alacaksanız orasını burasını toplamaya uğraşmıyacağınız bir araç almanoızı tavsiye ederim...11 tane zj-wj aldım (kendime ve çevreme) içime sinmeyen ama 36 demesine rağmen 30 a inmiş aracı bile almadım....ucuz mal alacak kadar zengin değilim...
bu işin para olayı olduğunun da çok çok iyi farkındayım, ama 3 ay sonra biraz daha eliniz genişleyecekse, yada 2. bir arkadşınızın yeni aldığı wj ye bindiğiniz ulan ben ne yaptım demeyecekseniz siz bilirsiniz...
araziye koşacam eşşek gibi kullanacam diyorsanız kaportası orjinal olmayan (değişeni boyananı olsun varsın dediklerimizden yani) km si az içi tertemiz mekaniği süper bi araç alın gene bu araçta ucuz ve hesaplı olacaktır...

Selamlar çok kimse levent kardeşimizin dediği gibi,masrafsız süper bir araç bulunca , mesela ZJ diyelim o.o.o çok para , falan yerde aynısı 14 bine var diyor ve temiz araç arıyor.Halbuki akıllı bir kişi ucuz da olsa masraflı ve yorgun araç almaz,çünkü ucuz vede hesaplı alınan araca bir o kadar da masraf edilse yine randıman alınmaz.Bu araçlar keyf ve zevk aracı .Ucuz diye alınan bir araca işi gücü bırakıp uğraşmaktansa almamak daha akıllıca bir karardır.

WJ lerin şanzumanları gerçekten çok güçlüdür. Kolay kolay arıza yapmaz. Şanzumanı bir yana iç dizaynı ve dış estetiğide çok beğeni toplar. Üstelik magnum ve Inline 6 motorlardan daha ekonomik, power tech. motoru ile öne çıkmaktadırlar. Toplam km sinin yüksek olması çok önemli değil bence. LPG nin markası da önemli .Aracı mutlaka işi bilen bir servise göstermeden almayın derim..

Rast gelsin,

Selamlar,

çok teşekür ederim , ben başka bir araca bakmaya karar verdim, bulduğum araç için yine çok değerli görüşlerinize başvurmak isterim..
çok sağolun

hangi ilde olduğunu belirtirsen sana yakın bir arkadaşımız olabilir ve sana daha fazla yardım edebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR