Ö özlem Kamp III Mesajlar 825 Tepkime Puanı 21 28 Ara 2006 #1 Uyarlama halat yapımı 1- Lifleri örmek için, üç tane şeridi bir dala bağlayın ve sağdakini, ortadaki şeridin üzerine getirin. 2- Şimdi soldaki şeridi, ortadakinin üstünden geçirin. Şeritleri gergin tutmayı sakın unutmayın. 3- Son olarak, sağ tarafta kalan şeridi, yine ortadakinin üstüne getirin. Böylece örgünün ilk kısmını bitirmiş oldunuz. 4- Halat, istediğiniz uzunluğa erişene kadar bu basamakları tekrar edin. Bağlayarak çözülmesini engelleyin. ------------------------------------------------------------------------------- Kaynak : Hugh McManners
Uyarlama halat yapımı 1- Lifleri örmek için, üç tane şeridi bir dala bağlayın ve sağdakini, ortadaki şeridin üzerine getirin. 2- Şimdi soldaki şeridi, ortadakinin üstünden geçirin. Şeritleri gergin tutmayı sakın unutmayın. 3- Son olarak, sağ tarafta kalan şeridi, yine ortadakinin üstüne getirin. Böylece örgünün ilk kısmını bitirmiş oldunuz. 4- Halat, istediğiniz uzunluğa erişene kadar bu basamakları tekrar edin. Bağlayarak çözülmesini engelleyin. ------------------------------------------------------------------------------- Kaynak : Hugh McManners
M marmaris cj7 Kamp II Mesajlar 325 Tepkime Puanı 1 Yer BODRUM 26 Ocak 2009 #2 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı Bu bizim bildiğimiz saç örümü tekniği.
kadri Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 8 Şub 2009 #3 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı arazide böyle bir halat yapmazk zorunda kalmak istemem doğrusu, 5 mt halatı kaç saatte örebilirim bilemiyorum ,ama bilmekte fayda var.
Ynt: Uyarlama Halat Yapımı arazide böyle bir halat yapmazk zorunda kalmak istemem doğrusu, 5 mt halatı kaç saatte örebilirim bilemiyorum ,ama bilmekte fayda var.
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 14 Şub 2009 #4 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı Bilmekte kesinlikle fayda var zararı yok...
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 14 Şub 2009 #5 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı paylaşım için teşekkürler.
karkurdu Work less, climb more... Mesajlar 134 Tepkime Puanı 1 9 Mar 2009 #6 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı Bilgi hayat kurtarır...
U UĞUR Ziyaretçi 27 Mar 2009 #7 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı orta ögretim hayatında ev ekonomisi dersinde rafya ile poşet ördürmüşlerdi.metraj fazla olunca gözleriniz şaşı olamaya başlıyor.Umarım hiç kimse acil olarak ihtiyaç duymaz.Fakat paylaşım güzel teşekkür ederim.
Ynt: Uyarlama Halat Yapımı orta ögretim hayatında ev ekonomisi dersinde rafya ile poşet ördürmüşlerdi.metraj fazla olunca gözleriniz şaşı olamaya başlıyor.Umarım hiç kimse acil olarak ihtiyaç duymaz.Fakat paylaşım güzel teşekkür ederim.
bayar28 Zirve Mesajlar 1,831 Tepkime Puanı 543 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 29 Mar 2009 #8 Ynt: Uyarlama Halat Yapımı paylasım ıcın tesekkurler. Belkı bır gun lagazım olur..