Üye Girişi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mu7y Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,424

Etiketler
Ynt: Üye Girişi...

Evet aynı sorunla bende karşılaştım tamda yerine koyulmuş hatta başka sorunlarda var özel mesaj linkine tıklanmıyor
yeni sunucuya geçtigimizden beri bı takım sorunlar var yöneticilere duyrulur

mu7y' Alıntı:
Yeni alınan sağ üst kenardan acılan sistem reklam üye GİRİŞ tuşuna basılmayı engelliyor bilginize.....
Beyrun bu arda lr listesindeki hareketli yarıları bozdum tekrar düzeltirsen sevinirim cok hoş olmuştu

Arkadaşlar,reklam gidene ya da durum düzelene kadar şunu yapabilirsiniz :

-Kullanıcı adınızın oldugu yeri tıklayın sonra 'tab' tuşuyla girişe kadar gelin ve space tuşuna basın.Bir süre bizi idare eder :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Arkadaşlar,reklam gidene ya da durum düzelene kadar şunu yapabilirsiniz :

-Kullanıcı adınızın oldugu yeri tıklayın sonra 'tab' tuşuyla girişe kadar gelin ve space tuşuna basın.Bir süre bizi idare eder :smiley:
Bende direk olarak açılıyordu ama bugün şifre istedi

Arkadaşlar merhaba, aksilikten dolayı özür dilerim. Üstteki linkler menüsüne "GİRİŞ" linkini ekledim. Yaşanan bu sorunun sebebi büyük ihtimalle Firefox'un güncel olmayan bir versiyonunu kullanıyor olmanız diye tahmin ediyorum. Çünkü bundan birkaç ay önce kullandığım Firefox versiyonunda bu hata meydana gelmiş ve köşe reklam bannerını uygulamaktan vazgeçmiştim ama son 1-2 aydır bu hatayı Firefox'da almıyorum... Firefox'un eski sürümlerinde Flash dosyaların sayfa içindeki yerleşimlerini algılama probleminden kaynaklanan bu sorunu tarayıcınızı güncelleyerek çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/

Sevgiler, saygılar...

yol' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, aksilikten dolayı özür dilerim. Üstteki linkler menüsüne "GİRİŞ" linkini ekledim. Yaşanan bu sorunun sebebi büyük ihtimalle Firefox'un güncel olmayan bir versiyonunu kullanıyor olmanız diye tahmin ediyorum. Çünkü bundan birkaç ay önce kullandığım Firefox versiyonunda bu hata meydana gelmiş ve köşe reklam bannerını uygulamaktan vazgeçmiştim ama son 1-2 aydır bu hatayı Firefox'da almıyorum... Firefox'un eski sürümlerinde Flash dosyaların sayfa içindeki yerleşimlerini algılama probleminden kaynaklanan bu sorunu tarayıcınızı güncelleyerek çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/

Sevgiler, saygılar...

HAyır Firefox Sürümünden degil çünkü Updatesiz birakmıyorum... Yeni link için teşekkürler....

Evet dediğiniz gibi sorun Firefox güncellemesinde değilmiş ama meğerse çözüldüğünü sandığım Firefox'un Flash dosyaları sayfa içine yerleştirme sorunu da devam ediyormuş... Sanırım ekran çözünürlüğünüz 1024x768 olduğu için bu sorunu yaşıyorsunuz. En kısa zamanda ilgilenip sağ köşeyi kurtaracağım :smiley:

yol' Alıntı:
Evet dediğiniz gibi sorun Firefox güncellemesinde değilmiş ama meğerse çözüldüğünü sandığım Firefox'un Flash dosyaları sayfa içine yerleştirme sorunu da devam ediyormuş... Sanırım ekran çözünürlüğünüz 1024x768 olduğu için bu sorunu yaşıyorsunuz. En kısa zamanda ilgilenip sağ köşeyi kurtaracağım :smiley:

Kuratarın beni diye bagırıyo off-roadtan vincli bir ardasmı cagırsak :p....
İlgi için tsk...:smiley:

Ynt:TEŞEKKÜRLER GEZENBİLİR AİLESİNE

;) SLM ARKADAŞLAR ARANIZA KATILMAKTAN BEN VE BEBEĞİM GURUR DUYUYORUZ BU BENİM 3'üncü ARACIM DAHA ÖNCE RANGE ROVER SAHİBİYDİM BENZİNLİ 4.0 VE DİZEL 2.5 ARAÇ İHALE İŞİYLE UĞRAŞIYORUM ESKİLERDENİM ALIRKEN TOPLARKEN HABERDAR OLURSAM BİLGİ VE DENEYİMLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA HAZIRIM HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR

Abiler kardeşler merhaba. Lt35 aldım ve şuan karavan yapıyorum. İçini kendim yapıyorum kafamdaki projeye göre. Bitince ruhsatını karavan ruhsatına çevireceğim ve bi kaç firmayı aradım sen bitir bitince çevirme işini biz yaparız dediler. Şuan ruhsat hususi. Araç camlı araç iki camını kapatıyorum. Ruhsat çevirme konusunda detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri