mu7y
Kamp III
Yeni alınan sağ üst kenardan acılan sistem reklam üye GİRİŞ tuşuna basılmayı engelliyor bilginize.....

Beyrun bu arda lr listesindeki hareketli yarıları bozdum tekrar düzeltirsen sevinirim cok hoş olmuştumu7y' Alıntı:Yeni alınan sağ üst kenardan acılan sistem reklam üye GİRİŞ tuşuna basılmayı engelliyor bilginize.....
yunus bager' Alıntı:Beyrun bu arda lr listesindeki hareketli yarıları bozdum tekrar düzeltirsen sevinirim cok hoş olmuştu
Bende direk olarak açılıyordu ama bugün şifre istediWolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Arkadaşlar,reklam gidene ya da durum düzelene kadar şunu yapabilirsiniz :
-Kullanıcı adınızın oldugu yeri tıklayın sonra 'tab' tuşuyla girişe kadar gelin ve space tuşuna basın.Bir süre bizi idare eder![]()
yol' Alıntı:Arkadaşlar merhaba, aksilikten dolayı özür dilerim. Üstteki linkler menüsüne "GİRİŞ" linkini ekledim. Yaşanan bu sorunun sebebi büyük ihtimalle Firefox'un güncel olmayan bir versiyonunu kullanıyor olmanız diye tahmin ediyorum. Çünkü bundan birkaç ay önce kullandığım Firefox versiyonunda bu hata meydana gelmiş ve köşe reklam bannerını uygulamaktan vazgeçmiştim ama son 1-2 aydır bu hatayı Firefox'da almıyorum... Firefox'un eski sürümlerinde Flash dosyaların sayfa içindeki yerleşimlerini algılama probleminden kaynaklanan bu sorunu tarayıcınızı güncelleyerek çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
http://www.mozilla-europe.org/tr/firefox/
Sevgiler, saygılar...
yol' Alıntı:Evet dediğiniz gibi sorun Firefox güncellemesinde değilmiş ama meğerse çözüldüğünü sandığım Firefox'un Flash dosyaları sayfa içine yerleştirme sorunu da devam ediyormuş... Sanırım ekran çözünürlüğünüz 1024x768 olduğu için bu sorunu yaşıyorsunuz. En kısa zamanda ilgilenip sağ köşeyi kurtaracağım![]()