Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,236

Etiketler
Ynt: Uygun dizel arazi aracı arıyorum...

en uygun araç gozune hoş gorunen aractır yanı fazla ınce bakma bence al bıtane gıtsın.....

arkadas hem 15-20 binliraya diesel arazi arazi araci ariyorsunuz,hem de gunluk 140 km yol yapacaksiniz yani ayda 20 gun kullansaniz 3000km yilda yaklasik 40 000km ,sizi herturlu uzer bu araclar ,hic biri de sehir icinde 350 tl den az yakmaz,ilanlara baktiginizda araclarin km leri size bir sey ifade etmiyormu acaba,ki bu araclari once zenginler alir 5-10 sene kullanip satarlar,zengin oldukalri halde,yaptiklari km nekadar az, 10 yasinda kac tane arazi tasiti ilani var 500 000 binde?
benimde arazi aracim var ama ikinci aracim hafta sonlari biniyorum.
kusura bakmayin moralinizi bozmak istemem,kendinize kucuk bir arac alin gunluk kullanim icin sonra da araziye cikmak icin benzinli de olsa uygun bir arac
selamlar

Merhaba
görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Küçük bir aracım zaten var.Günlük kullanım ve hafif arazi gezilerini birlekştirmek için bu arayışa girdim.Birçok araçta kmlerin yüksek olduğunu bende farkındayım ve arayışım bu sebeple uzamaya devam ediyor.Benzinli araçlarda birçok handikap var.Vergi,kullanım geçmişler vs.Baktığım birkaç araçta maalesef kötü kullanım,uygunsuz bakım geçmişi,oynanmış kmlerle karşılaştım ve açıkcası dürüstçe aracını tanıtan çok az kişiyle karşılaştım.Bu gidişle zaten vazgeçeceğim ve binek aracımla yoluma devam edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR