Beyefendi karşınızda komik duruma düşüp çok mahçup olduk, kahrolduk ne halt edecez bilmiyoruz...Bak arkadaşım 2003 ten bu yana ajandamda hala plakalarına alanların tel nolarına satış fiyatlarına kadar kayıtlı 56 araç var.Geçen hafta sattığım X5 ten sonra şu anki 2009 honda aracım 57, aracım...Bunu neden söylüyorum; Sanırım sen karşındaki insanları kendinden aşağı, iş bilmeyen aptal sanıyorsun.Komik bulmakla çok ayıp ettiğini bilmiyorsun.Gel seni emek 8-4 caddelere götüreyim de senin o hayran olduğun cherokee nin 96-97 si kaça bozduruluyor, aylarca satılmadıktan sonra galericilerin elinde nasıl 13-14 tekliflerine maruz kalıyor görelim istersen!!! Çok ayıp ettin ve burada uslubumu ;burdaki insanların seviyesini bildiğimden kaliteli tutmama rağmen sana karşı bu yazıyı yazmak zorunda bıraktın beni.Boşverelim 96-97 yi şu an belki wj de alabilirim niyeti ile pazarlık yaptığım 3 araç 2001-2002 model kaça bıraktıklarını biliyormusun? Birinden 25 cevabı bekliyorum olursa alacam nasipse diğerleri 2002 model ve 26 ya telde bıraktılar zaten.2 sine baktırdım ve benden sınıfı geçti vs vs.Neyse sana yazmamaya kararlıydım ama bu araçlar 2. elde para etmiyor.Bildiklerin varsa yaz bilmediklerini sor öğreteyim sana...Bir daha sana yazmayacağım.Bu cevap seni kestiyse zaten utanır yazmazsın kesmediyse o seviyeler bana uzak.Devam et sen.mstdgbkn' Alıntı:14 15 milyara temiz facelift arıyorsunuz ya o komedi işte. ben de arabamı satarken bu tür teklifler geliyordu o zaman da okuyup gülüyordum ;D
Arkadaşım geçen hafta (şahidim var şahide ihtiyacım yokoakdag' Alıntı:satıcı olarak haklısınız keşke 30-40 bin e satsanız ancak,piyas hiçde böyle değil,geçen ay arkadaşıma aldık 98 model 3 parça lokal boyalı (tam boyalı değil) akgün bakımlı prins lpg li tekerlekleri iyi denecek kadar yürüyeni 10 numara fiyatı malum sitede 21750 idi 15750 aldık.
galeride araca 14 vermiş oda peşin değil birazına çek verelim falan
yani piyasa da bu fiyatlarada araç alınıyor satılıyor.
Saygılar.
outlaw06' Alıntı:Beyefendi karşınızda komik duruma düşüp çok mahçup olduk, kahrolduk ne halt edecez bilmiyoruz...Bak arkadaşım 2003 ten bu yana ajandamda hala plakalarına alanların tel nolarına satış fiyatlarına kadar kayıtlı 56 araç var.Geçen hafta sattığım X5 ten sonra şu anki 2009 honda aracım 57, aracım...Bunu neden söylüyorum; Sanırım sen karşındaki insanları kendinden aşağı, iş bilmeyen aptal sanıyorsun.Komik bulmakla çok ayıp ettiğini bilmiyorsun.Gel seni emek 8-4 caddelere götüreyim de senin o hayran olduğun cherokee nin 96-97 si kaça bozduruluyor, aylarca satılmadıktan sonra galericilerin elinde nasıl 13-14 tekliflerine maruz kalıyor görelim istersen!!! Çok ayıp ettin ve burada uslubumu ;burdaki insanların seviyesini bildiğimden kaliteli tutmama rağmen sana karşı bu yazıyı yazmak zorunda bıraktın beni.Boşverelim 96-97 yi şu an belki wj de alabilirim niyeti ile pazarlık yaptığım 3 araç 2001-2002 model kaça bıraktıklarını biliyormusun? Birinden 25 cevabı bekliyorum olursa alacam nasipse diğerleri 2002 model ve 26 ya telde bıraktılar zaten.2 sine baktırdım ve benden sınıfı geçti vs vs.Neyse sana yazmamaya kararlıydım ama bu araçlar 2. elde para etmiyor.Bildiklerin varsa yaz bilmediklerini sor öğreteyim sana...Bir daha sana yazmayacağım.Bu cevap seni kestiyse zaten utanır yazmazsın kesmediyse o seviyeler bana uzak.Devam et sen.
outlaw06' Alıntı:Ben senin ARKADAŞIM DUSTER ALACAK ÇOK ACİL; KÖTÜ ÖZELLİKLERİNİ YAZIN VAZGEÇİRELİM topiğinide bilirim seviyeden bahseden arkadaş.Bu sana yeter.Bana seviyeden bahsedene bak.O topiği açman bile senin aynan.Kenardaki birikimimle istediğimi alırım)) Sanane
Vallahi güldürdün beni
))Emek 8 de varsa arkadaşın sor 96-97 cheroke ye ne veriyorlar? (temiz olmak kaydı ile! ) 13-14 dediler yazmazsan şurya YALANCISIN! Ha 16-17 derlerse götüreceğim her arabayı 16-17 ye alacaklarına dair seninde kefalet imzan olan taahhüt verin ayda 2-3 araba vereyim o arkadaşlarına.Boş işlerle uğraşma arkadaşım ya.Şu dünyada önce aynaya bakmak elzemdir.Ben 15 civarı temiz 96-97 arıyorum.varsa sende yaz.Yoksa karnın neden ağrıyor?Sana da iyi akşamlar
![]()