uygun fiyatlı cherokee aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesendide Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,941
Ynt: uygun fiyatlı cherokee aranıyor

herkesin aracı kendisine kıymetlidir tabi ama arkadaşın dediğine katılıyorumm donanımsız olanlarına en faz 15-16 vermek lazım gülsenizde ağlasanızda piyasası bu şekilde

Etiketler

mstdgbkn' Alıntı:
14 15 milyara temiz facelift arıyorsunuz ya o komedi işte. ben de arabamı satarken bu tür teklifler geliyordu o zaman da okuyup gülüyordum ;D
Beyefendi karşınızda komik duruma düşüp çok mahçup olduk, kahrolduk ne halt edecez bilmiyoruz...Bak arkadaşım 2003 ten bu yana ajandamda hala plakalarına alanların tel nolarına satış fiyatlarına kadar kayıtlı 56 araç var.Geçen hafta sattığım X5 ten sonra şu anki 2009 honda aracım 57, aracım...Bunu neden söylüyorum; Sanırım sen karşındaki insanları kendinden aşağı, iş bilmeyen aptal sanıyorsun.Komik bulmakla çok ayıp ettiğini bilmiyorsun.Gel seni emek 8-4 caddelere götüreyim de senin o hayran olduğun cherokee nin 96-97 si kaça bozduruluyor, aylarca satılmadıktan sonra galericilerin elinde nasıl 13-14 tekliflerine maruz kalıyor görelim istersen!!! Çok ayıp ettin ve burada uslubumu ;burdaki insanların seviyesini bildiğimden kaliteli tutmama rağmen sana karşı bu yazıyı yazmak zorunda bıraktın beni.Boşverelim 96-97 yi şu an belki wj de alabilirim niyeti ile pazarlık yaptığım 3 araç 2001-2002 model kaça bıraktıklarını biliyormusun? Birinden 25 cevabı bekliyorum olursa alacam nasipse diğerleri 2002 model ve 26 ya telde bıraktılar zaten.2 sine baktırdım ve benden sınıfı geçti vs vs.Neyse sana yazmamaya kararlıydım ama bu araçlar 2. elde para etmiyor.Bildiklerin varsa yaz bilmediklerini sor öğreteyim sana...Bir daha sana yazmayacağım.Bu cevap seni kestiyse zaten utanır yazmazsın kesmediyse o seviyeler bana uzak.Devam et sen.

Kıymetli arkadaşlar, geçen hafta arkadaşım 90 kare kasayı 18 e verdi.Piyasayı da biliyorum, alınan satılanlarıda görüyorum.Bir hevesle 5-10 bin tl masraflı aracı 13-14 e aldım diyip 20-22 ye mal edenide, birşeyden anlamadığı için gidip 19-20 ye alıp sonra burda yada sahidinden com da yalvarırcasına satmaya çalışanıda.Tutturursan veriyorsun da ben tutturulacak biri değilim.Uygun fiyata temiz aracı olan varsa mesajlasın yoksa ne ala:smiley:))

oakdag' Alıntı:
satıcı olarak haklısınız keşke 30-40 bin e satsanız ancak,piyas hiçde böyle değil,geçen ay arkadaşıma aldık 98 model 3 parça lokal boyalı (tam boyalı değil) akgün bakımlı prins lpg li tekerlekleri iyi denecek kadar yürüyeni 10 numara fiyatı malum sitede 21750 idi 15750 aldık.

galeride araca 14 vermiş oda peşin değil birazına çek verelim falan

yani piyasa da bu fiyatlarada araç alınıyor satılıyor.

Saygılar.
Arkadaşım geçen hafta (şahidim var şahide ihtiyacım yok:smiley: ) 96 model pamuklara sarılmış diyebilirim derecesinde temiz 14 e pazarlık bitti.BOYA YOK DİĞER TÜM AKSAM AKGÜN AMCADAN DA BİLGİSAYARDAN DA %90 ÜZERİ NOT ALDI borç para buldular vazgeçtiler.Canınız sağolsun dedik kaporayı geri aldık.Durum budur.Bende istemem 20 ye alanın 15 e satmasını ama unutmayalım bende yarın satarken bana galeri 13-14 binici 15 teklif edecek.ÇOK TEMİZSE !

outlaw06' Alıntı:
Beyefendi karşınızda komik duruma düşüp çok mahçup olduk, kahrolduk ne halt edecez bilmiyoruz...Bak arkadaşım 2003 ten bu yana ajandamda hala plakalarına alanların tel nolarına satış fiyatlarına kadar kayıtlı 56 araç var.Geçen hafta sattığım X5 ten sonra şu anki 2009 honda aracım 57, aracım...Bunu neden söylüyorum; Sanırım sen karşındaki insanları kendinden aşağı, iş bilmeyen aptal sanıyorsun.Komik bulmakla çok ayıp ettiğini bilmiyorsun.Gel seni emek 8-4 caddelere götüreyim de senin o hayran olduğun cherokee nin 96-97 si kaça bozduruluyor, aylarca satılmadıktan sonra galericilerin elinde nasıl 13-14 tekliflerine maruz kalıyor görelim istersen!!! Çok ayıp ettin ve burada uslubumu ;burdaki insanların seviyesini bildiğimden kaliteli tutmama rağmen sana karşı bu yazıyı yazmak zorunda bıraktın beni.Boşverelim 96-97 yi şu an belki wj de alabilirim niyeti ile pazarlık yaptığım 3 araç 2001-2002 model kaça bıraktıklarını biliyormusun? Birinden 25 cevabı bekliyorum olursa alacam nasipse diğerleri 2002 model ve 26 ya telde bıraktılar zaten.2 sine baktırdım ve benden sınıfı geçti vs vs.Neyse sana yazmamaya kararlıydım ama bu araçlar 2. elde para etmiyor.Bildiklerin varsa yaz bilmediklerini sor öğreteyim sana...Bir daha sana yazmayacağım.Bu cevap seni kestiyse zaten utanır yazmazsın kesmediyse o seviyeler bana uzak.Devam et sen.

bence utanması gereken biri varsa bu sizsiniz. ayrıca emek 8 deki bir çok galeri de arkadaşım olur. neyse en iyisi siz kenarda birikmişiniz ile insanların araçlarını öldürmeye devam edin. ayrıca biraz daha seviyeli olun. iyi akşamlar.

Ben senin ARKADAŞIM DUSTER ALACAK ÇOK ACİL; KÖTÜ ÖZELLİKLERİNİ YAZIN VAZGEÇİRELİM topiğinide bilirim seviyeden bahseden arkadaş.Bu sana yeter.Bana seviyeden bahsedene bak.O topiği açman bile senin aynan.Kenardaki birikimimle istediğimi alırım:smiley:)) Sanane:smiley: Vallahi güldürdün beni:smiley:))Emek 8 de varsa arkadaşın sor 96-97 cheroke ye ne veriyorlar? (temiz olmak kaydı ile! ) 13-14 dediler yazmazsan şurya YALANCISIN! Ha 16-17 derlerse götüreceğim her arabayı 16-17 ye alacaklarına dair seninde kefalet imzan olan taahhüt verin ayda 2-3 araba vereyim o arkadaşlarına.Boş işlerle uğraşma arkadaşım ya.Şu dünyada önce aynaya bakmak elzemdir.Ben 15 civarı temiz 96-97 arıyorum.varsa sende yaz.Yoksa karnın neden ağrıyor?Sana da iyi akşamlar:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Ben senin ARKADAŞIM DUSTER ALACAK ÇOK ACİL; KÖTÜ ÖZELLİKLERİNİ YAZIN VAZGEÇİRELİM topiğinide bilirim seviyeden bahseden arkadaş.Bu sana yeter.Bana seviyeden bahsedene bak.O topiği açman bile senin aynan.Kenardaki birikimimle istediğimi alırım:smiley:)) Sanane:smiley: Vallahi güldürdün beni:smiley:))Emek 8 de varsa arkadaşın sor 96-97 cheroke ye ne veriyorlar? (temiz olmak kaydı ile! ) 13-14 dediler yazmazsan şurya YALANCISIN! Ha 16-17 derlerse götüreceğim her arabayı 16-17 ye alacaklarına dair seninde kefalet imzan olan taahhüt verin ayda 2-3 araba vereyim o arkadaşlarına.Boş işlerle uğraşma arkadaşım ya.Şu dünyada önce aynaya bakmak elzemdir.Ben 15 civarı temiz 96-97 arıyorum.varsa sende yaz.Yoksa karnın neden ağrıyor?Sana da iyi akşamlar:smiley:

aradım. biz o arabaya para verip almayız dediler. madem ki siz de galerileri örnek alıyorsunuz, bence zj aramaktan vazgeçin beyefendi.

ayrıca o duster konusuna zamanında çok gülüyorduk. siz foruma biraz geç katıldığınız için duster muhabbetlerinden bihabersiniz sanırım. neyse bu benim değil sizin sorununuz 8)

Sevgili arkadaslar konuyu actigima sizlerden yardim istedigime pisman ettiniz beni sadece bildiginiz arac varsa yardimci olun istedik ama ne yazikki gezenbilir uyelerine yakismayan bi hal aldi adminden rica ediyorum bu konuyu kapatabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR