Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halibut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,302
Ynt: Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

A. Buğra' Alıntı:
Anladım... Hazırda fotoğrafları varsa koyabilirmisiniz şimdiden teşekkürler :smiley:

:smiley:
Yok ne yazık ki.
Bu sadece bir düşünce idi.
Bakır teller ile boğuşmaktansa Marmot Uyku Tulumumu çantama atarım daha iyi.

Etiketler

qiao90' Alıntı:
Three Powerful Steps to Relieve Stress
What is stress? Why do we have stress? How can we relieve stress? Do you ever feel like you have too much on your plate? Everyone expects something from you and you don't seem to have the time required to deliver. You notice the muscles in your neck and shoulders become tense and painful, your head hurts, you feel a bit queasy in your stomach, and your heart races. These are all signs that your body is stressed.
wow power

Thanks. You are right. Stress is big problem for humans. ;D

Ya arkadaşlar, yukardaki ing.stres metni ve bakır teller bir araya gelince aklıma şöyle bişey geldi :D :D :D acaba diyorum o bakır tel kafes alta konsa uçlarıda toprağa sokulsa hani bi nevi topraklama gibi acaba diyorum vücuttaki negatif enerjiyi torağa iletip stres'den kurtulmamaıza fayda edermi? :D :D Bi düşünce yani :D bi nevi faraday kafesi babında ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR