<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 180021" data-quote="cemyag" data-source="post: 1569656"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1569656"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1569656">cemyag' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar, son kamp deneyimimde hava sıcaklığı 7.6℃ gibi değerlere kadar düşmüştü ve emektar 15℃ uyku tulumum neredeyse hiç iş görmedi.<br />
<br />
İkinci el temiz kullanılmış Forclaz serilerine bakınıyordum ancak benim için hangi ısı seviyesi aralıklarına uygun olanlarına karar vereceğimi anlayamadım.<br />
<br />
İnce kıyafetlerle rahat uyuyabileceğim bir uyku tulumu arıyorum ve 7.6℃’de yaşadığım acı tecrübeyi düşününce Forclaz MT500 -5℃ modeline bakayım dedim ancak bu modelin çok fazla ısınmama ve terleyip uyku uyutmayacağından korktum. Aynı modelin (Forclaz MT500) 0℃ olan versiyonuda mevcut ancak o da aynı sorunları yaşatabilirmi düşüncesinden maalesef beni vazgeçiremedi.<br />
<br />
7.6℃ gibi soğuk hava şartlarını deneyimlemiş olduğumu göz önüne alarak, hangi ısı derece aralıklarına sahip uyku tulumlarını tavsiye edersiniz?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Yanlış anlamayın ama 7.6°C yi nasıl ölçtünüz? Yurtdışında tulum VS malzemeler daha uygun. Alın 0°C lik, geçin. <br />
<br />
-5 °C de kamp yapacak olursanız da içlik, çorap ve eşofman gibi kalın giyinin. Kafi olacaktır. <br />
<br />
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>