Uzun Zamandır Yoktum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ercument Ozbek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,792

Ercument Ozbek

Boranka
Yer
Hollanda/Rotterdam
Uyariniza cok cok tesekkurler,uzun zamandir islerin coklugu,yani Amerika'daki Banka'lar gumlemesi falan filan
derken forumu biraz ihmal ettim,ozur dilerim,bu arada eski motokaravani da bir yenisi ile degistirdim.10 gundur
bir deneme gezisi yaptik.Mayis 12 de 2 ayligina Macaristan/Romanya/Polonya gezimiz var.Temuuz basi geri
donup hazirlik yapip,4 Ayligina her sneki gibi Turkiye seyahatimiz var.
Herkeze selamlar ve iyi izinler temennisi ile.
Hoscakalin.

Etiketler

Ynt: Uzun Zamandır Yoktum.

Macaristan/Polonya/Romanya gezimizi biraz erken keserek,Avusturya Viyana/Wachau Tuna nehri kiyilari uzerinden Almanya Musel
nehri civarinida gezerek,Luxenburg uzerinden Hollanda'ya dogru yolumuza devam etmekteyiz.Yeni almis oldugum Motokaravan
harika bir sey,otoyolda 150 ile 160 arasi surat yapiyor.Alt sase Turk imalati Transit 202 Beygir gucu 3500 cc. motor.Ust yapi
Dethfless.Cok hos seyahat ediliyor.Temmuz basi Hollanda'ya donup hazirlik yaparak,Turkiye'mize gelmek.Herkeze bol bol
selamlar

Sevgili Kampci dostlar;
2 aya yakin olan gezimizi tamamlayarak evimize donduk,fakat dert bitmiyor,yeni aldigimiz M.Karavanin bir suru derdi cikti.
Bir kac gundur satan firmada tamir isleri ile ugrastik,hani Avrupa M.Karavanlarda hic bir hata olmaz diyen arkadaslar varya,
kulaklari cinlasin?? Tabi olur getir yapalim dediler,bozuk lolan buz dolabi kapagi degistirildi,konturat imzalarken 3 dedikleri
elektirk duylari 1 tane cikti,arka garajda bulunan pisiklet takicisi bir ise yaramadi,falan filan derken butun arizalar onarildi.
Simdi su an ful-time Turkiye hazirliklari ile ugrasmaktayiz,malum Turkiye izin 4 ay oldugundan, her seyi dusunmemiz lazim
O ve bu derken bir de Sirp derdi cikti.Yesil kartta bulunan SCG isaretleri sirp kapisinda kabul edilmiyormus SRB istiyorlarmiz;
ya ceza veya yeni sigorta lazimmis? Bu gene bir sirp oyunu,ne yapalim,sigortadan baska yesil kart istedim SRB simgeli
Buralara geleceklere Haberleri olsun?? Neyse davami sonraya selamlar

Sirbistan Oyunu;
Sirbistandan gececek olanlarda aranan yesil sigorta kartinda bulunan Sirbistan emblemi SCG sirpta gecmiyor.
Yesil kartta SRB emblemi ariyorlar.Olmayandan sigortan yok diye ya 100 euro uzerinde ceza aliyorlar veya
arabanizi ayrica bir kac gunlugune sigorta edip,hortumluyorlar.Bu utanmaz adamlarin en son oyunu.
Gelecek olan kisilere duyurulur.
Slml.

merhabalar.. özellikle Kocaeliden ilgilenecekler için kamplama ve trekking aktivitesi haberim var: 26-27 temmuz Kıranyurt yaylası (1250 m) civarında orman kenarında kamplıyor ve trekking yapıyoruz.. gece ateşi etrafında gitar çalıp şarkılar söylüyor, gece yürüyüşü yapıyor, yıldızlara ellerimizi uzatıyoruz..pazar sabahı saat 06.30 da çadırlarımızdan çıkıyor, toplu halde köy ürünleriyle kahvaltımızı yapıyor, yürüyüşe başlıyoruz..1250 m rakımlı tepeden uzaklarda pamukovayı , kartepeyi başka açıdan görecek, doğanın kucağında , doğa ile flört edeceğiz.. www.izmitdoga.azbuz.com

Eski haberleri okurken,gozlerim gecen sene yazmis oldugum,Macaristan v.s. seyahatlerine takildi.Bir sene dedigimiz ne kadar da cabuk geciyormus,
arkadaslar,gecen hafta,gene boyle bir 2 aylik sayahat yaparak evimize donduk,hazirliklarimizi yaparak Turkiye seyahatini pilanliyoruz.Onumuzdeki
hafta bir 10 gunluk Almanya Hannover/Bremen gezimiz var.Donunce butun gucumuzle Turkiye hazirliklarini bitirip,Temmuz 20 si falan yola
cikmak istiyoruz.Herkeze iyi geziler ve tatiller.Ruzgar Kardes kulaklarin devamli cinliyordur(Insallah) Diger Ulusal karavan sitesinde yazmakta
oldugum seyahat hikayemiz,sitenin bozuk almasi ile devam edemiyorum,anlayiniz,selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR