v6 triger zinciri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cisti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,821
Ynt: v6 triger zinciri

gokhan5234' Alıntı:
servıs konusunda erzurumda yasamama ragmen yorum ozellıkle yapmıyorum servısıde tanıyorum ılerde ıllakı grand vıtara aldıysanız karsılasacagız tamamen sızın tercıhınız ama mantıklı olan bu ısın profosorlerının oldugu buyuk sehırlerde bakım yaptırmak

ben artvinde yaşıyorum en yakın servis erzurum olduğu için oraya geldim. yorumunuzdan anlamam gereken erzurumdaki servisi beğenmediğiniz herhalde? beni bu ustalar bitirdi zaten. ustanın biri bi gün bana rotilin bozuk olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söyledi (salıncakla beraber) ondan sonra bi kaç tane ustaya daha gösterdim sıkıntı yok dediler ama kafamda hala soru işaretleri var. yani işin özü hiçbirine güvenim kalmadı anlamdıkları zaman bile sallıyolar çoğusu.

Etiketler

Ynt: v6 triger zinciri

Fearlesschild' Alıntı:
Selam arkadaşlar. Benim de 1996 model (2.0 cc./otomatik vites) bir V6 vitara'm var ve Triger zincirinden olduğu söylenen oldukça belirgin bir ses var. Çekişide zayıf. İzmir'de gidebileceğim güvenilir bir servis veya usta tanıyanınız varmı

en az 20 senedir vitara ile uğraşan yada bu işi kitabına uygun bilgisayar destegi ile yapabilecek adamı bulmanız lazım..

yanlış adam bezdirir boşa para harcatır+2. ye doğru adama gitmek zorunda kalırsınız..

v6 kaprislidir..usta secer ..benden söylemesi.. ;)..oldukça zor bir mekaniği vardır ..işin aslı bu tip işleri istanbulda dogru adreslerde yaptırın ve ömür boyu yag ve filitre degiştirip kullanıp kefine bakın derim.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR