V8 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emir_TR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,990

Emir_TR

Ana Kamp
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar;

Abimle birlikte bir araç almaya karar verdik.

V8,otomatik olması şart.

Daha çok silverado,suburban,gmc van gibi 1975-1990 arası modeller üstünde duruyoruz ama tabıı orjınal gibi korunmuş,döküntü çürük olmayan teklifler de değerlendirilir.

Nakit ödememizi yapar alırız,sağlıklı bır araç olması modelınden daha onemlıdır.

350cui önceliklidir :smiley:))

İyi forumlar ;)

Etiketler
Böyle bir şey mi aradığınız?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-vidmar-motor-cikisli-5-2-v8-otomatik-1983-chevrolet-suburban-70120565/detay

ilginize teşekkür ederim,o ilanı gördüm ancak rakam yüksek geldi ??

bütçe 15000tl cıvarlarında,tabii araca göre aşağı yukarı değişebilir.

bu rakamlara dörtdörtlük araç bulamayabilirim ancak en azında haftada 3 kullandıgımda sorun çıkarmayacak makine olması gerekiyor..

yukardakı lınkte gorunen sıteden bahsedıyosunuz sanırım ancak ılan numarasından bulamadım nedense :smiley: ???

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-suburban-arazide-evindeki-konfor-33097478/detay

Otomatik degil ama butcenize uygun.

link için teşekkür ederim ama gerçekten çok özel bir araç olmadıkça V8 otomatik olması temel hedefim.

birkaç araçla görüştüm pazarlıga da oturdum ancak bitürlü kısmet olmadı,çok ta iyi araçlar gördüm o yüzden biraz seçici davranıyorum.

aslında biraz da ilanda olmayanbir araca ulaşabilir miyim diye düşnüüyorum çunku sahıbınden deki ilanların çogunu gördüm.

aslinda belki ben wagonerlerden birini satabilirim
5.9 AMC V8 otomatik vites quadrotrac wagoner ile ilgilenirmisiniz

208424_176790035707014_100001280577808_448116_363460_n - Kopya.jpg

Emir_TR' Alıntı:
daha detaylı bilgi veriseniz,aracınızı tanıtırsanız değerlendirebilirim.

aracımı ben 3. araba olarak kullanıyorum 2 ayda bir hafta sonları gezilerde bazende oyunlara götürüyorum. aslında eşim kullanıyor.
enterasan bir araçtır kaporta olarak çok orjinaldir. motor ve yürüyeni geliştirilmiştir. özelliklerine bakınca anlaya bilirsiniz

1975 model
AMC 5.9 V8
4 bare holley karbiratör
performans kiti
elektironik ateşleme
lpg var fakat toplam 1000 km kullanılmadı bile
TH 400 otomatik şanzıman
Quadrotruck arazi şanzımanı
ARB sertlik ayarlı amortisörler
ARB havalı arka kilidi
orjinal %50 ön kilit
3 inc body yükseltme
3 inç yay kavisi ve küpe arkalar makas altı takoz
direksiyon amortisörü
hidrolik direksiyon
1975 model radyo
telsiz
deri kumaş karışım döşemeler
33 x12.5 x 15 federal MT lartik toplam 500 km olmamıştır
bütün kromajları orjinal siliceklere kadar
ön koltuk tek parça
arka koltuk dışarı alınıp arazide oturulabiliyor
taban halı
tavan orjinal keçe
vs. vs.

benim çingenem yani. eşimin değerlisi ama çocuk yapma durumundan dolayı yazık oluyor kapının önünde öyle bakıyor bana bari birine sevgili olsun güzel kızım benim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR