Abilerim Kardeşlerim bulunduğum yerde V8 Zj var bu araç uzun yolda sakin kullanımda 500-550 krş yakıyor şehir içini siz düşünün artık bende bu araçtan almak istiyordum ama bu durumda korktum valla 10 km lik bir yere bu araç 12-13 liraya gidip gelirken benim pajero 2.6 lpg de 6.5 liraya gidip geliyor aradada 2 misli fark var yani ben 10 km lik bir yere giderken 2 araçla gidiyorum gibi bişey hele küçük motorlu dizel bi araçla düşünürsek oturup ağlarım herhalde bazılarınız diyecek aslan besleyen yemini düşünmez diye ama bu aslan da sahibini yer bi süre sonra.Forumda da bazı arkadaşlar uzun mesafede 250-280 krş arası yakıtlardan behsediyor kim yanlış ölçüyor kime inanayım anlamadım.
Yani bu araçlar günlük kullanım için uygun değil bu sonuç çıkıyor.Benide yanlış anlamayın ben esnafım akaşama kadar köylere gidip geliyorum yani hep şehir içi bu şartlarda binilecek şekilde bi yakıtı olmaz herhalde .
Sizlerinde yakıt konusunda fikirleriniz önemli benim için yanlışlık nerde gerçek yakıt değerleriniz nedir sıralı sistem lpg lerde araç uzun yolda mesela sıkıştırıldığı zaman lpg ile benzini de beraberinde yakıyormu böyle bişey olurmu arkadaş Ankara'ya lpg den hariç bir miktarda benzin yakmış doğrumudur..?
Yani bu araçlar günlük kullanım için uygun değil bu sonuç çıkıyor.Benide yanlış anlamayın ben esnafım akaşama kadar köylere gidip geliyorum yani hep şehir içi bu şartlarda binilecek şekilde bi yakıtı olmaz herhalde .
Sizlerinde yakıt konusunda fikirleriniz önemli benim için yanlışlık nerde gerçek yakıt değerleriniz nedir sıralı sistem lpg lerde araç uzun yolda mesela sıkıştırıldığı zaman lpg ile benzini de beraberinde yakıyormu böyle bişey olurmu arkadaş Ankara'ya lpg den hariç bir miktarda benzin yakmış doğrumudur..?