Vinç neden ön tarafa takılıyor?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,349

mahosan

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Bu konuyu açmadan önce forumda vinç için açılmış heme hemen tüm konuları okudum. Daha önce bu konu tartışıldı ise kusura bakmayın.
1 yıldır kullandığım L200 aracıma vinç taktırmak istiyorum, off road yarışlarına veya aktivitelerine katılmıyorum fakat hafta sonları dağlarda dolaşmayı kamp yapmayı seviyorum.
Bana göre takacağım vinç'in aracın arkasında olması gerekiyor. Şimdiye kadar her battığımda (farklı araçlarla 5-10 defa olmuştur) aracımı daha kötü olan ileriye değil de geldiğim yola doğru yani geriye doğru çektirdim.

Ben mi yanlış düşünüyorum, eğer vinç kullanmaktaki amacım sadece battığımıda kendimi kurtarmak ise geri geri gitmem gerekir ve vinçin de arkada olması daha mantıklı geliyor.
Gönül ister ki para sorunu olmasın hem öne hem de arkaya vinç takalım ama ne yapalım ancak 1 tane alabiliyoruz.
Selamlar

Etiketler
Ynt: Vinç neden ön tarafa takılıyor?

amacınız battığınızda geldiğiniz yola doğru kurtulup geldiğiniz yoldan geriye dönmekse, tabi arkaya takın.

fakat, genellikle, battıktan sonra ileriye doğru kurtulup yola devam etmek istendiği için öne takılıyor.

Off-road yani yol dışı gitme mantığı engelleri aşıp planladığınız rota dahilinde veya rota harici hedefinize ulaşmak olduğu için öne takılıyor

L200Crewcab' Alıntı:
amacınız battığınızda geldiğiniz yola doğru kurtulup geldiğiniz yoldan geriye dönmekse, tabi arkaya takın.

fakat, genellikle, battıktan sonra ileriye doğru kurtulup yola devam etmek istendiği için öne takılıyor.
cenkcc' Alıntı:
Off-road yani yol dışı gitme mantığı engelleri aşıp planladığınız rota dahilinde veya rota harici hedefinize ulaşmak olduğu için öne takılıyor

Cevaplar mükemmel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR