vinc seciminde yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepfish Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,975

deepfish

Ana Kamp
Yer
izmir cesme
Merhaba , yaklasik 2 ton olan toyota hilux aracim icin arb sahara tampona uyumlu vinc ariyorum . Power 12000 sentetik halatli , tjm ox 12000 ve smittyblit (sanirim sadece 8000 lbs mevcut stokta ) arasinda kaldim . warn pahali oldugu icin dusunmuyorum . Onerilerinizi bekliyorum , tesekkurler

Etiketler
Ynt: vinc seciminde yardim

selamlar.

Power marka vinci ben kullanıyorum.1 senedir herhangi bir sorun çıkartmadı gayette memnunum.
yalnız geçen söküp bi bakayım dedim ne durumdadır içi diye.
Su geçişlerinden dolayı içine su girmiş ve birazda tahribat yapmış.temizliğini yapıp sıvı contayla topladım şimdi muhteşem oldu.
Power yada Tjm her ikiside güzel markadır memnun kalırsınız.

Çok eskiden çelik halat tek seçenekti şimdi sentetik halatlı olanı tavsiye ediyorlar.Kopma veya tel atma sonucu meydana gelebilecek tehlikeli durumlardan insanı koruduğu söyleniyor.
Uzun bir aradan sonra yeniden başladığım için ben de araştırma safhasındayım.Daha önceki yıllarda vinci bulmak bile olaydı.Kendimiz elektrikli yada ceraskaldan bozma insan gücü ile çalışan
vinçler yapardık.Bir de resmi daire araçlarındaki mekanik , hidrolik ve nadiren de olsa elektrikli vinçlerden kopya çekmeye çalışırdık.Aracım deepfish arkadaşımızın ki gibi yaklaşık 2 tonluktur.
Tavsiyelerinize benimde ihtiyacım var.Konuyu takip edeceğim.

arastirdigim kadari ile britpart vincler de iyi ozelliklere sahip , 12000 lik modelini alabilirim . land rovera parca ureten bir firma kalitesiz bir vinc yapmaz sanirim , sonucta cogu vinc cinde yapiliyor

Piyasada iki çeşit vinç var.

1. Warn
2. Diğerleri

Paraya kıyıp Warn alın derim. (+Sentetik halat)

Selamlar.
Mesut

ne kadar yogun kullanicam bilmiyorum ama sentetik halatli 1000 lira civarinda bir vinc alip , butce oldugunda o vinci arkaya tasiyip one de bir warn olabilir . tavan sepeti , tampon , lambalar , snorkel , amortisor , lastik derken warn a 3000 lira ayrilmiyor bir turlu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.