aytaç
Kamp I
Ynt: Vinç, Vinç Tamponu, Ruhsat
iyide aynı tüv ben genel müdürlüğe danışmaları konusunda ısrar etmeseydim vinç ruhsata işli olması gerekir diye söylüyordu. hem aracın trafiğe çıkmasının koşulu tüv muayenesi olacak, hemde polis diyecekki tüv muayenesi beni ilgilendirmez falanca donanımını sök. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. biraz dişinizi sıkın bunlar düzelir. bizimkiler nasıl olsa avrupa birliğini yalamak zorundalar. kısa süre sonra istediğimiz gibi motorda değiştirebileceğiz. ab de motor yedek parça sayılmakta ve ruhsata işlenmesi gerekmemekte. selamlar
ssbman' Alıntı:Selamlar ,
Dün bu konuya yazdım gibi geliyor ama göndermedim belki araya birşeyler girince ...
Bu hafta içinde bir LR Def. vinç ve çeki demirinin işli olmadığı gerekçesiyle muayene edilmemiş .Yer Ankara ...
Ne yazık ki uygulama tam oturmamış gibi görünüyor , umarım kısa zamanda oturur .
Ayrıca EGM ile TUV Arasındaki çelişik durumda da bir değişiklik yok . Diyelim Aracınızı aldınız ve LPG taktırdınız , muayeneye gittiniz yapıldı ek-1ler dolduruldu ve 2 senelik muayeneniz oldu . Emniyete gittiniz ruhsatınız çıktı ... AAA oda ne muayene geçerlilik süresi 1 yıl kısalmış . Neden ? Çünkü Emniyet ısrarla arazi taşıtlarında muayene süresi 1 yıldır diyor ve kanun maddesini gösteriyor . Ne il Emniyet ne EGM Kesinlikle uygulamıyor 2 sene süreyi ... Hatta İlk başta Trafik şubedekiler yok yok yanlış yazmışlardır , 2010 yazacaklarına 2009 yazmışlardır diyordu
Dolayısıyla şuan itibariyle muayeneden geçmiş , filmli , yada ekipmanı işlenmemiş aracın parka çekilmesinin önünde ne yazık ki bir engel görünmüyor . Zaten TÜV müşteri hizmetleri de muayeneden geçmiş olması polisin işle yapmayacağı anlamına gelmez diye uyarıyor ...
Hepimize kolay gelsin ...
iyide aynı tüv ben genel müdürlüğe danışmaları konusunda ısrar etmeseydim vinç ruhsata işli olması gerekir diye söylüyordu. hem aracın trafiğe çıkmasının koşulu tüv muayenesi olacak, hemde polis diyecekki tüv muayenesi beni ilgilendirmez falanca donanımını sök. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. biraz dişinizi sıkın bunlar düzelir. bizimkiler nasıl olsa avrupa birliğini yalamak zorundalar. kısa süre sonra istediğimiz gibi motorda değiştirebileceğiz. ab de motor yedek parça sayılmakta ve ruhsata işlenmesi gerekmemekte. selamlar