Vitara Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta2sh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,299

ta2sh

Kamp I
Yer
istanbul
Arkadaşlar Suzuki Vitara arıyorum satın almak istediğim aracın özellikleri şunlar olması tercihimdir.
1993- 1996 model arasına param yeter
JLX 1.6 5 kapılı ( 4 kişilik aile için )
Mümkünse sıralı sistem LPG li olursa iyi olur.
Ofroad donanımlı olmasada olur ben istediğim gibi yaparım olursada memnun olurum.
Fiyatı uygun içi çok temiz dışı normal olabilir.
parası peşin ödenip satışı hemen alınacaktır.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.
ta2sh@hotmail.com

Etiketler

Ynt: Vitara Arıyorum

"Tempus" nickli Kürşad arkadaşımızda çok güzel bir vitara var, bir görüşün isterseniz ama araç Off road için tam dolu bir araç.

Araç fotograflarını ve telefon numaranızı bana göndermeniz mümkün mü? Selamlar. Dr. Abdullah Canataroğlu (acanataroglu@hotmail.com)

Sayın Aytekin iyi akşamlar.Nerden yazıyorsunuz acaba ve ne kadarlık bir bütçe ayırdınız?Eğer birbirimize uzakta değilsek bizde 98 model orjinal Japon Vitara var.5 yıldır biniyorum.Servis bakımlı manuel vites.Koyu yeşil 5 kapı.

usta böyle olmuyor sadece kendine bakıyorsun beni unuttun galiba bende arıyorum :smiley:
ilgilenen arkadaşlar olursa istanbul'dayız :smiley:

Sayın kedicik
Ben İstanbuldayım aracınız benim aradığım araç özelliklerini taşıyor ama sanırım aramızda çok kilometre var ama gönüller bir olduktan sonra mesafe önemli değil. Aracınızın ayrıntılı resimlerini ve son fiyatını bana gönderirseniz değerlendireceğimden emin olabilirsiniz saygılarımla.
ta2sh@hotmail.com

Hüseyincim selam
Seni nasıl unuturum alamadık bir vitara 1 hafta içerisinde 5 adet vitaraya baktım ama hiçbiri içime sinmedi.
Hayırlısı olsun. Bu arada senin vitara aradığını bilmiyordum, defender bakıyordun ne ara fikrini değiştirdin.

Sayın Aytekin,telefonunuzu özelden veya normalden göndeririseniz ben sizi arayayım.

usta land veya suzuki yinede gönlümün aslanı land ama fiyatta uygun bulmak zor o yüzden aramaya devam :smiley:
adresim hkiraz57@hotmail.com arkadaşlar...

ta2sh' Alıntı:
Arkadaşlar Suzuki Vitara arıyorum satın almak istediğim aracın özellikleri şunlar olması tercihimdir.
1993- 2000 model arasına param yeter
JLX 1.6 5 kapılı ( 4 kişilik aile için )
Mümkünse sıralı sistem LPG li olursa iyi olur.
Ofroad donanımlı olmasada olur ben istediğim gibi yaparım olursada memnun olurum.
Fiyatı uygun içi çok temiz dışı normal olabilir.
parası peşin ödenip satışı hemen alınacaktır.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.
ta2sh@hotmail.com

Eğer bakmak isterseniz geliş yol paranızı karşılayabilirim. 98 model orjinal Japon boyası değişeni olmayan hiç gaz kullanılmadı 5 yıldır kullanıyorum servis bakımlı perdeli bagajlı ön torpidoda çizik bile yok koyu yeşil 5 teker aynı model arazide kullanılmamış.Niye değiştiriyorum derseniz aracı eşim kullanıyor ve Clio 3 gibi bir araç almayı düşünüyoruz artık.Foto ekleyemedim avatarda görülen araçtır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri