Vitara Diferansiyel Tapası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wilde Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,788

wilde

Ana Kamp
Yer
izmir
merhaba arkadaşlar 2001 model suzuki vitara 1.6 16 v jlx için difransiyel yağ değişim tapasını nereden temin edebiliriz veya muadili olan önerebileceğiniz bir tapa mevcut'mu yoksa kasaplık yapıp arkalarına somun kaynatacağım ;) vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla yunus emre /izmir

Etiketler
Ynt: Vitara Diferansiyel Tapası

merhabalar yusuf bey.bende kasaplık yapıp kaynak yaptırdım.erhangi bir sorun olmadı bilginize .

Eğer deforme olmuşsa civaya kaynatmaktan başka çare kalmıyor. özellikle 19 civata kaynatılırsa kontroller için sadece bijon anahtarı yetiyor...

merhaba arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler ön difransiyel tapaları normal arka difransiyel ve şanzıman tapalarını bozmuşlar orjinali kare olan tapa geometride olmayan bir şekle bürünmüş halbuki orta boy lokma takımının kısa kolu tam uyuyor belki değişimi yapanlar bunun farkına varamadı bir arkadaşım muhtelif dişlerde tapa yollayacak onları da denemeyi bekliyorum yollayacağı tapalar 10 allen anahtar ile açılıyormuş en kötü senaryo kaynak yada aynı diş hatvesine sahip bir civata boy aynı olmak şartı ile tornacıyada aynı diş hatvesinde paso açtırmak olabilir.bende hani orjinali veya muadili var ise bozmayım dedim servisi aradığımda tapanın tanesine 10 tl istediler hal böyle olunca bende sizlere danışmak istedim cevaplar için tekrar teşekkürler

zamanı dolduysa değişmek en mantıklısı. İlla aynı tapadan takma zorunluluğu yok tabiki. Ancak alt tahliye tapalarının iç tarafları mıknatıslı olur ki içeride bir parça kırıldığında oraya yapışıp daha fazla hasar vermesin.

Servisten yenisi ile degimenizi tavsiye ederim ama gecici olarak dusunuyorsaniz tabiki kaynak cozum olur

bu gün sabah tekrardan tüm tapaları kontrol ettim ön difraniyel ,şanzıman ,arazi şanzımanı tapaları dolum ve tahliye olmak üzere sağlam bozulmamış sadece arka difransiyel tapası bozuk .ön difransiyeli açtığımda daha yağın rengi bile bozulmamış efsafıda normal görünüyor fakat şansa bırakmamak için tüm difransiyel ve şanzıman yağların değiştireceğim.mobil 75/90 gl4 ve gl 5 hd tipi yağlar ile değiştireceğim cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle sevgi ve saygılarımla yunus emre /izmir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler