Vitara-Freelander-Terrios

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turgay0623 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,748

turgay0623

Kamp I
Yer
Ankara-ANOFF
Öncelikle tüm gezenbilir forum üyelerine merhaba demek istiyorum. Ben de foruma yeni katılanlardanım. Ankara'da ikamet etmekteyim.
Ben hobi olarak av sporuyla ilgileniyorum. Aslında binek aracım var ancak ava gitmek için, yaz kış yolda kalmamak için bunun yanında kır gezisi vs. için mevcut arabama ek olarak 4X4 almak istiyorum. Bütçe olarak maksimum 25 bin liralık bir araç bakıyorum. Vergi avantajı, az yakması önemli. Bu nedenlerden yukarıdaki araçlar arasında kararsız kaldım. Üstadlarımın yorumları nedir?
Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Vitara-Freelander-Terrios

Merhaba vergi ve az yakma konularinda Terrios ile Vitara one cikar.Freelander elenir.
Daha cok arazici olsun derseniz o zamanda Vitara one cikar Terrios elenir.
Bahsettiginiz butce ile iyi ve bakimli bir Vitara almak mumkundur.
Freelander yada Terrios kotu degildir ama Vitara'nin artilari one cikar.
Sahsi dusuncelerimdir.
Hayirlisi olsun.

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca bütceniz iyi 2.şık olarakta suzuki samurai öneririm.az yakar az kacar vergisi komik.bende samurai var arazide süper. umarım istediğiğni bulursunuz.

Jimny i de unutmamak lazim. Saglam sorunsuz arazide kivrak sempatik ... daha liste uzar gider :smiley:

Evet Çağın bey liste uzar.ama arkadaş bütce olarak üst sınır 25 demiş.az vergi demiö az yaksın demiş vs.bende 92 model samuraiye 6 aydabir 26 bin ilra 98 mod. oda 71 bin lira 1300cc lpg de takınca ist.ortalama 220 ile 250 krş yakıyor. arazide de bana mısın demez.Tabiiki cimny de aynı güzellikte, fakat yeni model oldukları için vergisi biraz yüksek. samudan daha konforlu vs.kısaca en ekonomik ve kemikli olanı bunlar.Ayrıca en sorunsuz ılanı da bunlar. hal böyle iyi paylaşımlar.

Bir samurai alip da toplasam mi ne yapsam Jimny e kardes :smiley: Haklisiniz Mehmed Bey is vergi parca yakit isin icine girince birde ic hacimi eklediniz mi isler degisiyor. Saygilar.

o zaman Turgay bey ben fikrimi söyliyeyim.1.6.. 5 kapı vitara jlx derim.toplanması kolay,parcada sıkıntı yok 2.eli de canlı.vergisi de uygun yakıtıda.daha güölü derseniz.2.0cc lere bakın derşm.hacim de aynı.bçyle bir bakının eyer vitaraya karar kılarsanız.yardımcı olabilirim ist da bakarım isterseniz.iyi paylaşımlar.

Bir baska baslikta bordo bir Vitara vardi.
Vitara yazan basliklari bir kurcalayin.
Hem yukseltme yapilmis hem de lastikleri iyiydi.
Yorumlarda fena degildi,15,5 fiyati vardi.

Temiz vitara bulmak pek kolay değil. Bu konuda önerisi olan arkadas var mı? Ben kilometresi az araziye pek çıkmamış bir araç istiyorum. Bunun doğruluğunu Ankara da hangi servis ya da usta verebilir?
Terrioslar ve freelandarlar nispeten sehir ici kullanıldığından onların temizini bulmak daha kolay oluyor.
Kısaca bir kaç lira fazla olsun ama basımı ağrıtmasin istiyorum. İkinci el araç alma tecrübem de yok.

Sn Turgay siz freeland ve terios kafadan atın.Kötüdür anlamı çıkmasın.sizin istikametiniz vitaraya uyar.Temiz var ama zor.ben 4 beş sene aradım denk gelmedi.denk geldiğinde param yetmedi.Bu sizde de böyle olacak anlamına gelmez.Ben sonunda uygun samurai buldum.Bingşlden ist.a zor bela getirttim.ama ana paranın 3 katınıda yiyecek.iş halada bitmeyecek.Bir tane daha buldum çok temizdi hemen aldım.zerre kusru ve masrafı yoktu lastiklerin tarihi beni rahatsız etti onları sıfırladım o kadar.Modifiye vs etmeye kalksam alır başını gider.kısacası evdeki hesap çarşıya hiç uymaz.Bizim gibi tiplerde biraz doyumsuz ve mükemmeliyetçi oldukları için batağın üstünde dolanmak gibi bir kaşıntımız var oda akla zarar keseye zarar.eve zarar vs vs.Biraz sabırlı olup yapılmıi bir vitara ilk başta size pahalı gelsede.Size epey zaman kazandırır.Sanayide öfleyip pöfleyeceğinize siz hazır arac ile zamanı aracınızı sürerek tadını çıkarın derim.Ayrıca 06 plakalı 1.6 vitara yı benim ustam galiba Ordu dan getirtti. yaklaşık 1 senedir ufak ufak uğraşıp bitirme noktasına getirdi.Birkac zamandır da malum sitede fiyat biraz yüksek diğerlerine göre ama adam harcadı.Halada birkac eksiği var gibi ama usta şimdi biraz dursun dedi.Eksik değilde ayar desem daha doğru olur.size ilan no vereyim bir bakın 87388719 nolu vitara ilanı.kafanıza uyarsa ben size arayı bulmaya çalışırım.Yukarıda lafı uzatmamın sebebi ben yaşadıklarımı ve sonucta hala bitmeyen bir hikayenin içinde olmamın halini ve dağılmışlığını remettim.Vaktiniz .paranız ,sabrınız ve içişleribakanı ile aranızı acmak istiyorsanız sanayi sizi bekler.başkada yol belli.Uzun ettim .hal böyle iyi paylaşımlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2000-modelin-en-temizi-105140541/detay

bu araç söylenenler doğruysa gayet temiz duruyor. Ankarada olsa kesin bakardım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-96.000-km-de-temiz-kullanilmis-ilk-sahibinden-105137658/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-hatasiz-ilk-sahibinden-96.000-km-de-araziye-cikmamistir-104628032/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-99-vitara-1.6-jlx-takaslanir-kkartina-vade-olur-103942928/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kazasi-boyasi-kesinlikle-yok-1998-3-kapi-jlx-98083997/detay

Bunlarda benim baktiklarim sizde mutlaka bakmissinizdar ama. Belki aralarinda ufak bir ihtimalde olsa gormedikleriniz vardir ;)

Kendinizi Ankara diye sinirlandirmayin bence eger musait bir an bulabilirseniz ankara disinda da guzel araclar var gibi gozukuyor yanina gitmek gozle gormek gerek tabikide. Insallah en kisa zamanda istediginiz gibi icinize sinen bir arac bulursunuz. Saygilar.

Ben 5 kapılı olan modeline bakıyorum, bir de km az olsun istiyorum.
Aslında sahibinden.com'da satılan arabalara ilişkin yorumların yazılabileceği bir web sitesi oluşturmak lazım böylece bir araca gidip bakan ve yazılanların doğruluğunu teyit eden birisi diğer arkadaşların işlerini kolaylaştırmış olur. Ben baktığım araçlara ilişkin size haber vermeye çalışırım.

değerli arkadaşım, tamamen sizin amacınıza uymayacak yanlış araçlara bakıyorsunuz, avcının arabası arkası kabinli 4x4 pikap tır , köpeğinizi av malzemelerinizi rahatça koyarsınız hatta bazı malzemelerinizi araçtan hiç indirmezsiniz,,,, iyi düşünün derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR