yakup bey tekrar merhaba.
15- 20 bin tl arasında temiz bir eski kasa bulursanız size sorunsuz 5-6 yıl masraf çıkarmaz çok kırıcı olmadığınız sürece.
benim aracım 1992 model.arıza olarak bana bir kez debriyaj balatası iki kez fren balatası birde radyatörü değiştirdimkazayla üstünü deldim.ama artık kaportadaki çürükleri temizletme zamanı geldi. aracım en az 400 bin km dir. tabii grand vitara nın fiyatlarıda verdiğim rakamların üzerinden itibaren başlar.her ikiside tek araç olarak kullanıma müsait.ama grand vitarada 1.6 motor beş kapılısı olmadığını biliyorum.yanımış olabilirim.yani başlangıç 2.0 motor ve üzeridir.eski kasada 5 kişi için fazla sıkıntı taşatmaz yetrerince konforu vardır.ve daha tasarrufludur.
aracımda lpg yoktur km de 100 km hızı geçmediğiniz taktirde şehir dışı 240 -260 tl gibi maliyeti vardır.işte ona göre siz de benim verdiğim rakamlarla karşılaştırmanızı yapın.(karoseri ve şasesi ayrıdır ,1170 kg boş ağırığı, 96 hp,aynalar elekrikli.,ayarlı hid.direks,4 cam otom.,klima ,eski kasa üst modellerinde abs,hava yast. mevcut.sanırım konfor için bu kadarı yeter.sanırım fazla uzattım.kusuruma bakmayın.saygılar.