Vitara Test Sürüşü - Kayış Dağı Keşif Gezisi (10 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,211

Etiketler
Sayın abilerim ben size burda hiç gaz kesmeden 6 7 saat dolandıra bilirim kamp yapılacak iki bölge var çok güzel rüzgarsız kuytu köşeler var manzaraları şahane ... Bide ahşaptan bir restoran var bir kuzu çevirme yapıyor offf yemekleri servisi şahane ...

Samandıra tafafındada şahane yerler keşfettim ( At üzerinde) Fakat araç ile çok keyifle gezile bilecek çok geniş şahane biyer tarihi keçi kalesi falan iki bölge arası mesafe 15 20 dakka

Hepsini gezelim derseniz hiç durmadan. Ben götürürüm

Fatih Bey senin ümit i dün hırpaladım gene biraz vitarayla

yücel' Alıntı:
burası bizi kesmez heralde mustafa abi kısa bir parkur duyduğum kadarıyla
ancak haftaarası çerez olur burdan

??? ??? ??? Niye???

Bir sonraki hafta da Çamlıca yaparız... Hem küçüğü de var büyüğü de, gez gez bitmez. Yeme içme sıkıntısı da çekmeyiz!!!

Bir sonraki hafta da Çamlıca yaparız... Hem küçüğü de var büyüğü de, gez gez bitmez. Yeme içme sıkıntısı da çekmeyiz!!!
[/quote]

peki abi çamlıca tepesinde çay içmeyeli uzun zaman olmuştu alırız tüpü demliği gideriz küçükten büyüğe
hem cüneyt hem faruk hafif bir tırmanış var diyor o yüzden bizi kesmez dedim

gültekin bigün ümitin lincolyn'ü çıkarsak taze 4x4'cü olduğana pişman etsek yüreğini ağzına getirsek hafiften bize driftte yapmadığını bırakmadı çok arkadaşımız abdest almadan salavat getirmeden arabasına binmez ümitin.

Ümit te benim arabama binerken abdest alır salavat getirir ...

Geçen aynı şeyi söyledim kendiside farkında lincoln ün arazide batacağına yakında onuda tava getiririm bi cj samurai vs için

O navaradan daha çok keyif aldı arazide daha çok hırpalandığı için yaw bigün sende gel be abi ümit bi kitleniyo gül gül gül

Sevgili 4L istanbulda öyle güzel yerler varki riva tarafları sarıyer tarafları butaraflar ...

Evet sarıyer riva şile ömerli ezberlediğimiz yerler ama kayışdağı deyince kendi kendime ayıp ettim.Çünkü maltepedeyim

anlatıyo hep güldüğünü gelicem gelicem gültekin bu ara yoğunduk bayramdan sonra gelicem ümiti biraz daha kaşırsak dediğin gibi yapıcaz offroadcu biraz ağırdan alıyo bana göre değil filan diye ama gezilere gelince sarar.